Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy’ün çocukları Çekmeköy’de hizmete talip!

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru belediye meclis üyesi aday adayı başvurularının 5 Ocak 2024 tarihine uzatıldığı Ak Parti’den Çekmeköy’e sürpriz isimler talep açıyor. Bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanı Murat Altun’un meclis üyesi aday adaylığı kamuoyunda geniş yankı uyandırmış durumda. Uzun zamandır tabanda var olan; “Çekmeköy’ü Çekmeköy’ün çocukları yönetsin” talebine yüzde yüz uyan Murat Altun ismi, ilçedeki her kesimden ilgi ve destek gören kişiliği ile tanınıyor.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda meclis üyelikleri için aday adayı başvuruları devam ediyor. Başvuru yapanlar arasında bazı isimler farklı yönleri ile kamuoyunda geniş yankı buluyor. Yıllardır Çekmeköy’de yaşayan, iş ve ticaret yapan bölgenin sevilen ismi Murat Altun’un Ak Parti’den meclis üyesi aday adaylığı da bu isimlerin başında geliyor. Uzun zamandır ilçe kamuoyunda yerleşmiş olan “Çekmeköy’ü Çekmeköy’ün çocukları yönetsin” söylemine tam olarak uyan Murat Altun ismi siyaseten de her kesimden ilgi gören ve destek alan bir kişi.

Hafta sonu İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’a başvuru dosyasını teslim eden Murat Altun, “11 yaşımdan beri çocukluğumu ve gençliğimi yaşadığım, iki dönem Alemdağ mahallesinde muhtarlık yaptığım, iş hayatına atılarak ekmeğini yediğim, ailem ve yuvamı kurarak dünyaya gelen çocuklarımı büyüttüğüm bu şehre gönül borcumu ödemek için hizmete talep açıyorum. Çekmeköy’ün 21 mahallesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışacağız. Çekmeköy’ü Çekmeköylüler’in yönetmesi için üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu almaya hazırım. Bizim tek derdimiz Çekmeköy” dedi.

Sosyal yaşamı ile de Çekmeköy’ün tanınan bir ismi olan Altun, Samsunlular Dernek başkanlığı yapmış ve Anadolu SADEF’in yöneticiliğini sürdürüyor. Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’de yönetici olan Altun, Çekmeköy Emlakçılar Derneği kurucu başkanlığı görevinde de bulundu. 1972 Üsküdar doğumlu olan Altun, 1983 yılında bugüne Çekmeköy’de yaşıyor ve aktif olarak sosyal ve ticaret hayatının merkezinde yer alıyor. Altun, Murat Altun GYO Yönetim Kurulu başkanlığı görevini sürdürüyor.

Reklamı Geç