Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY VE TÜRKİYE’NİN GURURU 10. YILINI KUTLUYOR..

Yurt içi başarılarının yanı

Yurt içi başarılarının yanı sıra Türk milli takımına verdiği destekle de ulusal ve uluslararası alanda üstün başarılara imza atan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, 10. yaşını kutluyor.

Bayanlar voleybol, erkekler futbol ve daha fazlası sosyal manada yaptığı çalışmalarda adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, Çekmeköy Belediyesi Spor İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Latif Coşar, kulüp üst kurul üyeleri ve yöneticiler ile kulüp oyuncuları ve ailelerinin katıldığı kahvaltı programında 10. yaş pastası kesen ÇEKİSEN ailesi, haklı bir gururun mutluluğunu paylaştı.

İşitme engelli gençler ve ailelerinin sosyalleşmesi amacıyla 2013 yılında çıktıkları yolda önemli ilerlemeler kaydettiklerini ifade eden Başkan Sıtkı Aydemir, “O günden bugüne gerek Çekmeköy, gerek ülkemiz geneli gerekse uluslararası alanlarda çok güzel işler başardık. Gençlerimiz voleyboldan futbola bir çok alanda üstün başarılara imza atarak ilçemizin gururu oldular. Türk milli takımına da verdiğimiz sporcu gençlerimiz uluslararası alanda adeta tarih yazıyorlar. Brezilya olimpiyatlarında dünya şampiyonluğu, İtalya’da Avrupa şampiyonası gibi bir çok müsabakada Türk milli takımımızın başarılı olmasında Çekmeköy ekibimizin çok büyük payı oldu” dedi.

Aydemir konuşmasını şöyle tamamladı: Yine şu anda Karabük’te devam eden Avrupa şampiyonasında da 6 sporcumuzla temsil ettiğimiz Türk milli takımımız Ukrayna ve İtalya’yı yenme başarısı göstermiştir. Bugün de spor kulübümüzün 10. yılına özel pastamızı ekibimiz ile birlikte kestik. Kuruluşundan itibaren bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe yöneticilerimize, iş dünyamıza ve tüm Çekmeköy kamuoyuna teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte güçlü bir aileyiz.”

Reklamı Geç