Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN GURURU GENÇLER…

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren Çekmeköy İşitme Engelliler Derneği bünyesindeki gençlerin başarıdan başarıya taşıdığı spor kulübü, artık Çekmeköy Belediyesi adı altında daha büyük hedeflere koşacak.

cekmekoy isitme engelli spor 6Geçtiğimiz ay Çekmeköy Belediye Meclisi’nin oybirliği ile aldığı kararla ismi Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak değiştirilen Taşdelen’deki engelli gençlerin oluşturduğu spor kulübü artık daha büyük hedeflere koşacak. Kurucu Başkan ve aynı zamanda bağımsız belediye meclis üyesi Sıtkı Aydemir’in girişimleri sonucu artık belediye bünyesinde faaliyet gösterecek olan İşitme Engelli Spor Kulübü sporcuları meclisi ziyaret ederek Başkanvekili Selamet Aygün ve meclis üyelerine teşekkür çiçekleri sundular.

cekmekoy isitme engelli spor 5Kulüp Başkanı Şenyuva Polat’ın da katıldığı belediye meclisindeki ziyarette renkli görüntüler oluştu. Meclis toplantısı öncesinde www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan Kulüp Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, bugünlere fedakarlık ve özveriyle gelen İşitme Engelliler Spor Kulübünün bundan sonra daha güçlü şekilde hareket edeceğini ifade etti.

cekmekoy isitme engelli spor 2Geçmişinde sayısız başarılara imza atan işitme engelli gençlerin, bayanlarda Türkiye ikinciliği ve erkekler futbolda ise Marmara ikinciliğine sahip olduğunu kaydeden Aydemir, “İşitme engelli gençlerimizin büyük gayretleri ile önemli başarılara imza atan bu kulüp, gelecekte ilçemizin hatta ilimizin adını Türkiye ve dünyaya duyuracaktır. Bayanlar voleybolunda Türk milli takımına oyuncu veren kulübümüzün bundan sonraki tek hedefi şampiyonluk olacaktır” dedi.

cekmekoy isitme engelli spor 1

cekmekoy isitme engelli spor 4

cekmekoy isitme engelli spor 3

Reklamı Geç