Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy’ün gururu, SMT Filo Kiralama ile anlaştı!..

Ülkemizin gururu Çekmeköy Belediyesi

Ülkemizin gururu Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, 2024 yılı ana sponsorluğu için sektörün marka ismi SMT Filo Kiralama ile anlaşmaya vardı.

Verdiği 9 oyuncusuyla Türk milli takımımızın bel kemiğini oluşturan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, gurur veren işlere imza atmaya devam ediyor. 18 Mart’ta Karabük’te başlayacak bayanlar voleybol Türkiye süper ligi öncesi hazırlıklarını sürdüren Çekmeköy ekibi, 2024 yılı ana sponsorluğu için sektörün marka isimlerinden SMT Filo Kiralama ile anlaşmaya vardı. Hafta sonu kulüp binasında biraraya gelen Başkan Sıtkı Aydemir ve kulüp yöneticileri ile SMT Filo Kiralama Firma Sahibi Samet Onurcan ve Onur Onurcan, son derece hayırlı ve anlamlı bir sözleşme gerçekleştirdiler.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün çok farklı bir yer olduğunu anlatan Başkan Sıtkı Aydemir; “Burası eğitimden sağlığa, sosyal aktivitelerden, kültür ve sanata; işitme engelli yüzlerce gencimizin aileleri ile birlikte toplamda binlerce kardeşimize ev sahipliği yapan büyük bir yuva. Bu çatı altında; eğitimsel faaliyetlerimiz, kişisel gelişim kurslarımız ve iletişim odaklı çalışmalarımızla işitme engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz ve spor bunların başında geliyor. Buradaki manevi hazzı başka hiçbir yerde bulamazsınız. Kulübümüz kızlar voleybol ve erkekler futbolda Çekmeköy adını süper ligde temsil ediyor” dedi.

Sıtkı Aydemir, şunları kaydetti: “Bayanlar voleybolda bu sene 18 Mart’ta Karabük’te yapılacak lig maçlarına hazırlıklarımız devam ediyor. Bu noktada bölgemizin marka değerlerinden SMT Filo Kiralama ile 2024 yılı ana sponsorluk anlaşmasına varmamız bizim için de gurur vesilesi oldu. Kızlar voleybolda Avrupa ve dünya şampiyonasında milli takımımıza 9 sporcusu ile katkı sunan Çekmeköy, Türk milli takımımızın belkemiğini oluşturuyor. Türk milli takımı olarak geçtiğimiz yıllarda Avrupa ve Dünya şampiyonasında önemli başarılar elde ettik, bu sene de Japonya’da yapılacak olimpiyatlarda başarılarla dönmeyi hedefliyoruz.”

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü 2024 yılı ana sponsoru SMT Filo Kiralama Firma Sahibi Samet Onurcan da yaptığı değerlendirmede, sosyal yönüyle toplumsal gelişimlere vesile olan bu tür çalışmalara destek ve katkı sunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Reklamı Geç