Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN HAYIRSEVER, GENÇ İŞ İNSANINA ANLAMLI PLAKET..

Birbirinden önemli başarılarıyla gündemden

Birbirinden önemli başarılarıyla gündemden düşmeyen Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, bugüne kadar kulübe maddi-manevi destek olan ve her zaman yanlarında yer alan hayırseverlere teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir dayanışma gecesi düzenleyen kulübe destek veren işadamlarına yönelik teşekkür ziyaretleri başlatan Dernek Başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticiler, ilk olarak Stil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozkurt’un misafiri oldular.

Bölgemizin girişimci, genç iş insanı Stil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozkurt’a, bugüne kadar kulübe verdiği maddi-manevi desteği ve yanlarında oluşu için teşekkür eden Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticiler bir de teşekkür plaketi takdim ettiler. Geçtiğimiz günlerde kulübün düzenlediği muhteşem dayanışma gecesinde açık artırmayla satışa sunulan İtalya’daki dünya şampiyonasında oynanan imzalı topu en yüksek bağışla satın alan Güngör Bozkurt, “Benim için son derece anlamlı ve kıymetli olan bu topu bölgemizin yetiştirdiği işadamı bir kardeşiniz olarak Taşdelen adına alıyorum” demişti.

Gecenin ardından Stil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozkurt’u Çekmeköy’deki merkez ofisinde ziyaret eden kulüp başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticiler, maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. Aynı zamanda kulübün yönetim kurulunda görev alan Güngör Bozkurt’un kardeşi Ergün Bozkurt da ziyarete katılan isimler arasındaydı. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet eden konuklar geçmiş anıları yad ettiler.

İşitme engelli bireylerin spor yapma amacıyla bir araya gelerek futboldan voleybola önemli başarılara imza attığı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün çok önemli bir misyon üstlendiğini dile getiren Başkan Sıtkı Aydemir, “Bu kardeşlerimiz ve ailelerine yönelik bir takım hizmetler üretmek ve onlarla bir arada olmak bambaşka bir duygu. Bu manevi hazzı ancak ve ancak sizler gibi maddi-manevi destekçi kardeşlerimiz ve bu uğurda hizmet veren dostlarımız bilir. Güngör Bozkurt kardeşimiz, derneğimizin kuruluşundan bugüne her zaman yanımızda oldu. Şahsım ve derneğimiz adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Genç iş insanı Güngör Bozkurt da kendisine takdim edilen plakete teşekkür ederek; “Benim için son derece kıymetli ve bir o kadar anlamlı bir plaket. Bölgenin yetiştirdiği bir iş insanı olarak bizler, elbette sizlerin yanında yer alacağız ve imkanlar ölçüsünde destek olacağız. İşitme engelli kardeşlerimizin spor yaparak sosyalleştiği ve başarılarıyla ilçemizin adını duyurduğu, böylesine önemli bir kulübü kurarak bizlere de destek sunma imkanı yarattığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim” şeklinde duygularını ifade etti. Plaket sunumunun ardından ziyaretçiler Stil Grup reklam ve baskı tesislerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Reklamı Geç