Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN TANINMIŞ, KÖKLÜ AİLELERİNDEN GENÇ BİR İSİM..

Mart 2024 yerel seçimlerine

Mart 2024 yerel seçimlerine doğru hareketin hız kesmediği AK Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda aday adaylığı müracaatları devam ediyor. Bölgemizin önde gelen tanınmış isimlerinden ve Çekmeköy’ün köklü ailelerinden, girişimci genç iş insanı Kerim Civelek de belediye başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Civelek, “Partimizin Türkiye yüzyılı şehirleri hedefi için ben de varım” dedi.

Aynı zamanda ilçe yöneticisi de olan Kerim Civelek’in başvuru dosyasını teslim alan AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “İlçe Könetim Kurulu Üyemiz Kerim Civelek’in 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yapmış olduğu Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu teslim aldık. Kerim Civelek’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah” dedi. Belediye Başkan Aday Adayı Kerim Civelek de yaptığı değerlendirmede; “Partimizin belirlemiş olduğu Türkiye yüzyılı şehirleri hedefiyle; Çekmeköy’ümüzü milletimizle birlikte yeniden kazanmaya ve yönetmeye talibim” dedi.

KERİM CİVELEK KİMDİR?

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Kerim Civelek, 1989 Trabzon Düzköy doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. İlkokulu eğitimini Erdal Yılmaz İlkögretim Okulu’nda tamamlayan Civelek, Lise eğitimini Hikmet Tevfik Ataman Çok Programlı Lisesi’nde bitirdikten sonra lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olarak tamamladı. Civelek, evli ve bir çocuk babası. 13 yıl boyunca Ak Parti’nin çeşitli kademlerinde aldığı görevleri başarıyla yerine getiren Civelek, 2023 yılına kadar ilçe yönetiminde göreve devam etmiş olup, belediye başkanı olarak hizmete devam etmek için 2024 seçimlerinde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Reklamı Geç