Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ŞEFFAF MUTFAK İŞLETMELERİ

Çekmeköy Belediyesi tarafından yürütülen

Çekmeköy Belediyesi tarafından yürütülen Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesine katılan ve denetimleri geçerek Şeffaf Mutfak Bayrağı almaya hak kazanan işletmelerin sayısı artıyor.

cekmekoy mustfak 2Çekmeköy Belediyesi’nin 2015 yılının aralık ayında başlattığı Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesine katılan işletmeler, bayrak ve sertifikalarını almaya başladı. Uzman ekipler tarafından denetlenerek; vatandaşa sağlıklı hizmet veren, güvenli işletmeler olduğu tespit edilen 13 mekan, güven sembolü Şeffaf Mutfak bayrağı almaya hak kazandı. 6 işletmenin de mayıs ayı içerisinde düzenlemelerini yaparak alması bekleniyor.

cekmekoy mustfak 1Zorlu denetimleri geçen güvenli işletmelerin temsilcileri, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Proje kapsamında yapılacak Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda festivali hakkında işletmeleri bilgilendiren Başkan Poyraz, Çekmeköy’ün ekonomisine önemli katkıda bulunan bu projeye verdikleri destek nedeniyle işletme sahiplerine teşekkür etti.

cekmekoy mustfak 3

Reklamı Geç