Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER, 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI..

10 Ocak Gazeteciler Günü

10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerini kutlayan Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Doğup büyüdüğümüz ve nimetlerinden yararlanarak yaşamımızı idame ettirdiğimiz bu şehirlere olan gönül borcumuzu bir nebze olsun ödeyebiliyor isek ne mutlu bizlere” dedi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER, bu sen de gazeteciler gününü unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcilerine yönelik kahvaltı organizasyonu düzenleyen ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve dernek yöneticileri hoşsohbet bir ortam olan Taşdelen Mehmet Efendi Konağı’nda buluştu. Programda gazetecilerin gününü kutlayan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, sektöre ve gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Evsen, “Her zaman birlikte yol yürüdüğümüz siz değerli basın emekçilerimizin gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ÇEKMÜDER olarak toplumsal duyarlılık noktasında eğitim başta olmak üzere hayatın her alanında üzerlerine düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket ettiklerini kaydeden Yücel Evsen, “Hepimiz bu şehirlerde doğduk, büyük ve nimetlerinden yararlanarak yaşam mücadelemizi güçlendirdik. Çocukluğumuzda top oynadığımız arsalarına şehirler inşa ettiğimiz bu kentlere hepimizin gönül borcu olduğuna inanıyorum. Ülkemizdeki inşaat ve gayrimenkul sektörünü anlatmak için çıktığımız bütün ulusal kanallarda ‘Çekmeköy’ ismini saatlerce ekranlara yazdırmak benim için bambaşka bir mutluluk kaynağı. Bu şehre olan gönül borcumuzu bir nebze olsun yerine getirebiliyor isek ne mutlu bizlere…” şeklinde konuştu.

ÇEKMÜDER ailesinin her geçen daha da güçlenerek büyüdüğünü anlatan Başkan Evsen, “Bugün aramızda olan başkan yardımcımız Mükremin Tekin arkadaşımız İTO seçimlerinde yeniden seçilerek 45 No’lu inşaat komitesi başkanı oldu. Kendisi İTO’nun özellikle eğitim konularında geliştirdiği ‘eğitim hamiliği’ uygulamasının bölgemizde de hayat bulması hususunda girişimleri oldu ve bizler de buna sahip çıkarak destek verdik. Gelecek nesillere yatırımın eğitimden geçtiği inancıyla her zaman önem verdiğimiz eğitime destek hususunda çalışmalarımızı daha da büyüteceğiz. Siz yerel basınımızın da bu konudaki çalışmalarımızda yanımızda olacağınızı ümit ederim” dedi.

Sektörün son zamanlardaki ekonomik gelişmelere bağlı olarak yaşadığı avantaj ve dezavantajları konuk olduğu televizyon programları ve ulusal gazetelerde bütün ülke gündemine değerlendirdiğini dile getiren ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Global ekonomik döngü çerçevesinde küresel piyasaların da getirileri ile gelişen, büyüyen ve de sürekli yenilenen bir sistemin içerisindeyiz. Her sektörde olduğu gibi inşaat piyasası da anormal seviyelerde değişimler yaşıyor. Önemli olan bu değişimlere ayak uydurabilmek ve küresel rekabet ölçülerine adapte olabilmek. Televizyon kanallarında saatlerce ekranda canlı yayınlarda bunları anlatıyoruz yine yazılı basınımız da gazetelerinde tam sayfa olarak bunları kamuoyuna aktarıyor” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının da söz alarak gazeteciler günü kutlama buluşması için teşekkür ettiği program sohbet havasında devam etti ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Reklamı Geç