Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER VE BÖLGE HASTANESİ’NDEN SEVİNDİREN ANLAŞMA..

Özel Bölge Hastanesi ile

Özel Bölge Hastanesi ile önemli bir indirim anlaşmasına imza atan ÇEKMÜDER, üyelerinin sosyal ve ticari yaşamlarına katkı sunmaya devam ediyor.

Üyelerinin sosyal ve ticari yaşamına katkıda bulunmak amacıyla bölgedeki özel kurum ve kuruluşlarla avantajlı indirim sözleşmeleri imzalayan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, sağlık alanında da önemli bir anlaşma yaptı. Bölgemizin önde gelen özel sağlık kuruluşlarından Sancaktepe Bölge Hastanesi ile üye ve yöneticileri ile ailelerine geçerli olmak üzere büyük bir indirim anlaşması yapan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde yeni anlaşmaların da sinyalini verdi.

Özel Bölge Hastanesi Başhekimi Dç. Dr. Mustafa Altun ile ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen arasında yapılan protokole göre; ÇEKMÜDER üyeleri ve ailelerine tüm sağlık hizmetlerinde yüzde 15’e varan indirimler yapılacak. ÇEKMÜDER yönetiminin ziyaretinde hastane hakkında bilgiler veren Başhekim Dç. Dr. Mustafa Altun; “Kurumumuz, bölgenin en köklü sağlık tesisi olup, 20 yılı aşkın süredir bölge halkının güven ve teveccühü ile bu günlere gelmiştir” dedi.

Aylık 50 bini aşkın hastaya hizmet verdiklerini ve bini aşkın ameliyat yaptıklarını ifade eden Altun, “Burası Sarıgazi ve takdir edersiniz ki İstanbul’un hassas dengelerini barındıran bir bölge. İşte böyle bir yerde yıllardır ayakta duran Bölge Hastanesi, bölge insanıyla adeta bütünleşmiş ve tecrübeli kadrosuyla en iyi sağlık hizmetlerini vermeye devam etmektedir” dedi.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de yaptığı konuşmada, Çekmeköy Müteahhitler Derneği’nin 150 civarındaki üyesi ve bu üyelerin her birinin çalışanları ile birlikte 7 bini aşkın büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Dernek olarak bu büyük aileyi bir arada tutan ve güç birliğini sağlayan çalışmalar yaptıklarını kaydeden Evsen; “Bölgemize ve ülkemize duyarlı bir dernek olmakla birlikte, ekonomik kalkınmaya ve toplumsal birliğe önem veren bir yapıyız” dedi.

Reklamı Geç