Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER YAŞAR KILDAN İLE ŞİMDİ DAHA UMUTLU…

Çekmeköy denildiğinde akla gelen

Çekmeköy denildiğinde akla gelen ilk sektör olan inşaat ve dolayısıyla müteahhitlerin örgütlenme adresi müteahhitler derneği ÇEKMÜDER, yeni başkan Yaşar Kıldan ile ilk meyvelerini vermeye başladı. Uzun zamandır adeta kangren haline gelmiş olan dernek mülkünün tapusunu alan Başkan Kıldan, “Sırada Aydın Üniversitesi ile işbirliği yaparak Müteahhitlik Okulu’nu açmak var” diyor.

cekmüdyaskıl5Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’de yeni bir dönem daha başladı. Son kongrenin ardından kısa bir zaman geçmesine rağmen derneğin yeni başkanı olarak görevi devir alan Yüksek Mimar Yaşar Kıldan, yepyeni hedeflerle yola koyuldu. ÇEKMÜDER yöneticileriHüseyin Yüksek, Yüksel Evsen, Sami Sümbül, Aziz Başaroğlu, Serdar Karaman, Salih Boleli, Celal Cebir, Fahrettin Kacamer, Sezgin Doğan, Ahmet Emin Kakiş ve Ercan Düz ile birlikte yerel basının karşısına geçen Başkan Yaşar Kıldan, dernek merkezinin faaliyet gösterdiği yerin tapusunu aldıklarını müjdeledi.

cekmüdyaskıl3“13 yönetim kurulu arkadaşımın her biri bu derneğin başkanıdır” diyen Yaşar Kıldan, medyaya büyük önem verdiklerini kaydederek yerel basınla birlikte bu süreci yürümek istediğini kaydetti. Dernek mülkünün alınmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine ve bugüne kadar dernekte görev almış herkese teşekkür eden Yaşar Kıldan, yeni döneme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çekmeköy denildiğinde akla gelen ilk sektörün inşaat ve dolayısı ile müteahhitlerin geldiğini hatırlatan Kıldan, “İşte bu yeni dönemdeki en önemli hedefimiz sektörün mesleki saygınlığını yeniden

cekmüdyaskıl2Türkiye ekonomisinin % 60’ını inşaat sektörünün oluşturmasına rağmen müteahhitlerin ancak % 6’sının eğitimli olduğuna dikkat çeken Yaşar Kıldan, eğitime büyük önem vereceklerini kaydetti. Yeni dönemde Çekmeköy Belediyesi’nin de sürece dahil edilmesiyle birlikte Aydın Üniversitesi ile bir işbirliği protokolü imzalayıp Müteahhitlik Okulu açılmasını sağlayacaklarını ifade eden Kıldan, “Bu okulda 8 ay gibi bir zaman diliminde eğitim alacak olan üyelerimiz, ilgili sınavları da geçmek kaydıyla müteahhitlik diploması almaya hak kazanacaklardır” dedi.

cekmüdyaskıl4Çekmeköy’de sadece müteahhitlerin değil yaşayan herkesin yararına olacak çalışmalar yapacaklarını da ifade eden Yaşar Kıldan, “Bu noktada bölgede hizmet veren müteahhitlerimizin çevreye verdiği rahatsızlıktan tutun diğer tüm ilgili konularına kadar vatandaşımıza yardımcı olup daha güzel bir yaşam standartını hep birlikte oluşturmaya çalışacağız” dedi. Son zamanlarda ÇEKMÜDER yöneticisi ve üyelerinin yorgunluk ve kopukluk yaşadığına değinen Kıldan, “Bu sorunu gidermek ve ÇEKMÜDER ailesini daha sıkı bağlarla birbirine kenetlemek için gezi türünde yeni etkinlikler planlıyoruz” dedi.

Basın toplantısında daha sonra ÇEKMÜDER yöneticileri de tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de yeni döneme ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdi. ÇEKMÜDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek de yeni dönemin bölgeye ve Çekmeköy’e hayırlı olmasını diledi. Yüksek, “Topluma yararlı ve faydalı olabileceğine inandığım her yolda sonuna kadar yürümeyi kendime şiar edinmiş bir kardeşiniz olarak; fakir, fukara, garip, gureba hiçbir yurttaşımızın gözünde yaş olmayana dek üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç