Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’E İLK TEBRİK ZİYARETİ CHP’DEN

Geçtiğimiz hafta coşkulu bir

cekmüdchp3

Geçtiğimiz hafta coşkulu bir programla kongresini gerçekleştirerek Başkan Nihat Atam ve yönetimiyle yeni bir sürece giren Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’de hareket başladı. Yeni yönetime ilk tebrik ziyareti ise CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nden geldi.

Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek yeni başkan Nihat Atam ve yönetimine ‘Başarı ve Hayırlı Olsun’ dileklerini ileten CHP Çekmeköy İlçe Örgütü yöneticileri, “Yaşadığımız bu yeri elbirliği ile güzelleştireceğiz” mesajı verdi. İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt’un son dakikada Ataşehir’deki ilçe başkanları toplantısına katılmak zorunda kalması sebebiyle katılamadığı ÇEKMÜDER ziyaretini İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Bakar yönetti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek merkezini ziyaret ederek hoşsohbet ortamda ÇEKMÜDER’in yeni başkan ve yönetimi ile bir süre görüş alışverişinde bulunan CHP heyeti, ilçedeki yapılaşma ve imar durumuna ilişkin düşüncelerini müteahhitlere aktardı.

cekmüdchp1Ziyaretçiler siyasetçi, evsahibi de müteahhitler olunca haliyle sohbet konusu da Çekmeköy’ün imar ve yapılaşması oldu. Konuklarına bir teşekkür konuşması yapan ÇEKMÜDER’in çiçeği burnundaki yeni başkanı Nihat Atam, her siyasi görüş ve düşünceye eşit mesafede olduklarını vurgulayarak; “Bizim yönetimimizde her kesimden arkadaşlarımız görev almışlardır. ÇEKMÜDER, bir sivil toplum kuruluşu olarak bölgesine ve sektörüne hizmet üretmek için vardır. Bizim için siyasi düşüncelerden daha çok insan odaklı hizmet ve çalışmalar önemlidir” şeklinde konuştu.

cekmüdchp2Daha sonra sözü CHP’li ilçe yöneticileri aldı. Bugüne kadar yapılan göstermelik ziyaret ve benzeri etkinliklerden farklı olarak her ay STK’lar ve ÇEKMÜDER gibi ilçenin önde gelen kurumlarını ziyaret edip bölgeye yararlı fikir ve düşünceler üretip bunları hayata geçirmek için aktiviteler yapacaklarını ifade eden CHP ilçe yöneticileri, bölgede geçmişte yapılan planlama hatalarından kaynaklı imar sonucu bugün gelinen noktada beton yığınına dönüşmüş bir Çekmeköy yaratıldığını iddia ettiler.

En basitinden otopark sorununun Çekmeköy’ün tamamında mevcut olduğunu kaydeden CHP’li yöneticler müteahhitlerin bu gibi konularda daha duyarlı hareket etmeleri gerektiğini kaydettiler. ÇEKMÜDER yöneticisi bazı müteahhitler, daha fazla kat izni ile betonlaşmanın azaltılıp yeşil alan sağlanacağı yönünde görüş belirtirken bazı müteahhitler de bölgenin Elmalı Barajı su toplama havzası olması sebebiyle bu imarın bile fazla olduğunu ifade ettiler. Ziyaretin sonunda ise toplu fotoğraf çekimi vardı.

Reklamı Geç