Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMÜDER’i elbirliği ile çok daha iyi seviyelere taşıyacağım!..”

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’de kongre heyecanı başladı. Derneğin kurucularından Yüksel Evsen, “ÇEKMÜDER’i elbirliği ile çok daha iyi seviyelere taşıyacağım” diyerek adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Sektörün önde gelen sivil toplum yapılanması Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER önümüzdeki aylarda kongresini yapmaya hazırlanıyor. Mevcut Başkan Yücel Evsen’den boşalan başkanlık koltuğuna adaylığını açıklayan ilk isim Yüksel Evsen oldu. ÇEKMÜDER’in kurucularından ve derneğin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Yüksel Evsen, İstanbul Doğaseverler Kültür Merkezi’nde bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

ÇEKMÜDER’in kuruluşundan günümüze geçen sürecini değerlendiren Yüksel Evsen, “Kurucularından biri olduğum derneğimizde emeklerim olduğu inancıyla yeni dönemde daha güzel bir yapılanma için elimi taşın altına koyup görev ve sorumluluk almaya hazırım. ÇEKMÜDER adına taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha güçlü bir ÇEKMÜDER’i hep birlikte oluşturmak için başkanlığa adayım” dedi.

“Bu yola çıkarken tüm planlamayı eksiksiz şekilde yaptım” diyen Evsen, şunları kaydetti: “Dernekçiliği en iyi bilenlerden biriyim. Hayallerimiz var, hedeflerimiz var.. ÇEKMÜDER’i çok kısa bir süre içerisinde yeniden derleyip toparlayacağız ve tüm eksiklerini derhal gidereceğiz. Derneğimize bir ağırlık kazandıracağız ve hakettiği noktaya elbirliği ile taşıyacağız. Daha büyük bir yapılanma içerisine gireceğiz. Daha büyük bir açılımla ÇEKMÜDER’i bu ilçenin dışında komşu ilçelere ve tüm bölgeye yayacağız.

Geçmişte yapılan hataları tekrar etmeyeceğiz, varsa zararları telafi edeceğiz. Her görüşten herkese kapıları sonuna kadar açacağız. Geçmişte bu dernek için yaptıklarım bundan sonra yapacaklarımın en büyük teminatıdır. Adaylık yolunda sonuna kadar gideceğim ve tek oy alacağımı bilsem de asla geri adım atmayacağım. Önümüzdeki günlerde derneğimizin tüm üyeleri ile daha geniş programlarda biraraya gelip ÇEKMÜDER’in geleceğini birlikte planlamaya devam edeceğim.”

Programa katılan derneğin kurucu üyeleri Mehmet Muaz Uzun, Hasan Keleş ve Fahrettin Kacemer gibi isimler de emeklerinden dolayı Evsen’e teşekkür ederek, adaylığının hayırlı olmasını dilediler ve desteklerini açıkladı. ÇEKMÜDER kurucuları kongreye tek liste halinde, birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesinin doğru olacağını ifade ettiler.

 

Reklamı Geç