Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD; ‘BİRLİKTE ÇEKMEKÖY, BİRLİKTE TÜRKİYE’ ÇATISINDA BULUŞTURDU…

Kaymakamlığın da desteğiyle örnek

Kaymakamlığın da desteğiyle örnek bir etkinliğe imza atan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, siyasiler başta olmak üzere; yerel yöneticilerinden muhtarına, STK’sından iş dünyasına ilçenin önde gelenlerini tek karede buluşturarak teröre karşı ‘Birlikte Çekmeköy, Birlikte Türkiye’ mesajı verdi. ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin, “Özellikle bu gibi zamanlarda vereceğimiz en güzel cevap daha fazla hizmet, daha fazla yatırım olmalıdır” dedi.

ceksiad birlikte cekmekoy 12ÇEKSİAD’ın Çekmeköy Kaymakamlığı desteğiyle Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Birlikte Çekmeköy, Birlikte Türkiye’ başlıklı panele; siyasilerden yöneticilere, muhtarlardan STK temsilcileri ve iş dünyasına yoğun ilgi vardı. Son zamanlarda tırmandıkça tırmanan ve neredeyse şehit vermediğimiz tek bir gün bile kalmayan ülkemizde teröre karşı birlik mesajlarının verildiği anlamlı etkinlikte iş dünyası ve yerel idareciler örnek bir kıvılcımın ilk ateşini yaktı.

ceksiad birlikte cekmekoy 11Alanında uzman panelistlerin konuşmacı olarak katılıp önemli bilgiler aktardığı gecenin açılış konuşmasını ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin Yaptı. Ülkemizin son zamanlarda gittikçe zorlaşan bir süreçten geçmeye devam ettiğini kaydeden Başkan Zeytin; “Bizler iş dünyası olarak belki şu anda silahlı kuvvetlerimiz gibi elimize silah alarak mücadele vermeyebiliriz ancak böyle zamanlarda vereceğimiz en güzel cevabımız daha fazla hizmet, daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam olmalıdır” şeklinde konuştu.

ceksiad birlikte cekmekoy 1Ülke ve millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçtiğimizi kaydeden Zeytin; “Bu akşam Çekmeköy’den bütün Türkiye’ye birlikte olma mesajı vermek istedik. ÇEKSİAD olarak siz büyük ailemiz katılımlarınızla bize destek verdiniz ve bütün ülkeye bu mesajı hep birlikte verdik. Umut ediyoruz ki yurdun dört bir köşesinde bu birliktelik dalga dalga yayılır ve herkese örnek olur” şeklinde konuştu.

ceksiad birlikte cekmekoy 10Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de yaptığı konuşmada; “Ülkemiz ne zaman büyük atılımlara kalkışsa birileri eteğimizden çekiştirip, milletimize çelme takmaya çalışıyor. Son zamanlarda yaşanan hain terör olayları da bunun açık bir örneği. Milletimiz bugüne kadar nasıl ki birbir türlü belayı savmışsa bununla da baş edecek ve geleceğimiz adına bu belayı def edecektir” şeklinde konuştu. Yerel yönetim olarak uluslararası işler yaptıklarını da ifade eden Yüksel; “Çekmeköy’ün adını artık değil Türkiye’de tüm dünyada duyuran işler yapıyoruz ve sizlerin de desteğiyle başarıya ulaşıyoruz” dedi.

ceksiad birlikte cekmekoy 7Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da, hain terörün kanlı ve çirkin yüzüne işaret etti. Ülkemizin gelişmesi ve dünya devleri ile yarışmasını istemeyen bazı şer odaklarının terörün başı olduğunu ifade eden Kaymakam Kansız, “İşte bu akşam Çekmeköy örneğinde de gördüğümüz gibi yurdun dört bir yanı birlik ve beraberlik içinde, omuz omuzadır. Bu zor günleri böyle birlikteliklerle aşacağız. Yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, iş dünyamız hep birlik olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ceksiad birlikte cekmekoy 6Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Şenol Çetin, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, SP İlçe Başkanı Yakup Kasımay, BBP İlçe Başkanı Kemal Yüce, Kızılay İstanbul Şube Başkanı ve Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi İlhami Yıldırım, muhtarlar, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcisi işadamları ve ÇEKSİAD ailesinin katıldığı ‘Birlikte Çekmeköy, Birlikte Türkiye’ paneli konuşmacıların bilgilendirme konuşmalarıyla son buldu.

ceksiad birlikte cekmekoy 1

ceksiad birlikte cekmekoy 8

ceksiad birlikte cekmekoy 14

ceksiad birlikte cekmekoy 9

ceksiad birlikte cekmekoy 5

ceksiad birlikte cekmekoy 3

ceksiad birlikte cekmekoy 2

ceksiad birlikte cekmekoy 4

Reklamı Geç