Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’DAN TÜM TÜRKİYE’YE BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI..

Mübarek Ramazan ayının manevi

Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferini dolu dolu yaşadığımız bu günlerde paylaşım ve dostluğun simgesi iftar davetleri de tüm hızıyla sürüyor. Her yıl düzenlediği geleneksel iftar davetini bu yıl da yoğun bir katılımla İstanbul Boğazı’nın en güzel mekanlarından biri olan Mihrabat Korusu’nda düzenleyen Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği (ÇEKSİAD), birlikteliği anlamlı kılan bir organizasyona daha imza attı.

ceksiad iftar mihrabat korosu 17Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği (ÇEKSİAD), bu Ramazan da birlik ve beraberliğin adresi oldu. Her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği davetini bu yıl da İstanbul Boğazı’nın en güzide mekanlarından Mihrabat Korusu’nda gerçekleştiren ÇEKSİAD Ailesi’nin siyaset ve iş dünyasından bir çok önemli konuğu vardı.

ceksiad iftar mihrabat korosu 15ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin ve yönetiminin evsahipliği yaptığı iftar davetine; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Yardımcısı Şenol Çetin, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Sandıkçı, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, İşadamları Bilent Dündar, Abdullah Gelgeç, Erdal Albayrak, Mehmet Yeşilyurt, Şeref Aksoy, Ömer Akyüz, Güngör Bozkurt, Cengiz Turan, Özgür Altıparmak, Ali Meral, Halis Görken, Şükrü Bakar ve Seyfettin Yıldırım gibi pek çok önemli isim katıldı.

ceksiad iftar mihrabat korosu 6İftar yemeğinde bir selamlama konuşması yapan ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir ay olduğuna vurgu yaptı. Sevgi ve paylaşım ayı Ramazan’ın milletçe yüreğimizi yakan terör belasının son bulmasına ve artık şehit haberlerinin gelmemesine vesile olmasını dileyen Başkan Zeytin; “Ülke olarak buna ihtiyacımız var ve artık daha fazla yürekler yanmadan düzlüğe çıkmamız lazım” şeklinde konuştu. hotmail kaydol

ceksiad iftar mihrabat korosu 7ÇEKSİAD Ailesi olarak ülkemizin birlik ve beraberliği için gereken her adımı atmaya hazır olduklarını kaydeden Başkan Neşat Zeytin; “Yeter ki bu ülkede şehit haberleri gelmesin, analar ağlamasın. Bunun için her bir Türkiye Cumhuriyeti evladı gibi bizler de üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” dedi.

ceksiad iftar mihrabat korosu 5Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberlik duygularına vurgu yaptı. “Şu an bu güzel ortamda hep birlikte aynı sofrayı paylaşıyor ve güven içerisinde yaşıyor isek bunu ülkemizin kahraman askeri ve polisine borçluyuz” diyen Başkan Poyraz; “Doğusundan batısına bu ülke bir bütündür ve bunu parçalamaya hiçbir kuvvet yetmeyecektir” dedi. Hafta sonu İstanbul’dan 300 kişiyle gidecekleri Diyarbakır Sur’da halkla buluşup, birlikte iftar açacaklarını ifade eden başkan Poyraz; “Hepimiz kardeşiz ve bu vatanın evlatlarıyız” dedi.

ceksiad iftar mihrabat korosu 2Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da yaptığı konuşmasında ülke ve milletçe son zamanlarda büyük üzüntüler yaşadığımız terör saldırılarına değindi. Zor günleri birlik ve beraberlikle aşacağımızı kaydeden Kaymakam Kansız, “Oynanmak istenen kirli oyunlara gelmeyeceğiz. Kazanan Türkiye olacak” dedi. Başkan Ahmet Poyraz’ın Diyarbakır gezisine de değinen Kaymakam Kansız; “Diyarbakır’ın benim gönlümde apayrı bir yeri var” dedi.

ceksiad iftar mihrabat korosu 9

ceksiad iftar mihrabat korosu 12

ceksiad iftar mihrabat korosu 8

ceksiad iftar mihrabat korosu 10

ceksiad iftar mihrabat korosu 14

ceksiad iftar mihrabat korosu 19

ceksiad iftar mihrabat korosu 18

ceksiad iftar mihrabat korosu 16

ceksiad iftar mihrabat korosu 13

ceksiad iftar mihrabat korosu 11

ceksiad iftar mihrabat korosu 4

ceksiad iftar mihrabat korosu 3

ceksiad iftar mihrabat korosu 1

Reklamı Geç