Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’DAN 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNE ÇOK SERT ÇIKIŞ…

Vatan haini FETÖ tarafında

Vatan haini FETÖ tarafında kalkışılan darba girişimini sert bir dille lanetleyen ÇEKSİAD; “Vatansız millet, millet değildir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin emrindeyiz” açıklaması yaptı.

ceksiad darbe basin aciklama 1Tüm Türkiye’nin geçtiğimiz 15 Temmuz gecesi yaşadığı hain ve alçak darbe girişimine karşı meydanlarda Demokrasi Nöbetleri devam ederken sivil toplum örgütleri de sert kınama mesajları yayınlıyor. Bölgemizin önde gelen STK’larından Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD da bu alçakça girişimi sert bir dille lanetledi. Bütün dernek yöneticileri ile birlikte bölge yerel basın mensuplarına bir basın açıklaması yapan ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin, “Ülkemizin ve milletimizin emrindeyiz” şeklinde konuştu. Başkan Neşat Zeytin’in kamuoyuna duyurulmak üzere okuduğu ÇEKSİAD’ın 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı yayımladığı basın duyurusu şu şekilde;

ceksiad darbe basin aciklama 4Türkiye, 15 Temmuz gecesi ne yazık ki hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. Ulusal egemenliğimizin simgesi gazi meclisimiz TBMM bombalanmış, Cumhurbaşkanımıza suikast girişiminde bulunulmuştur. Vatanından ölümü pahasına olsa bile vazgeçmeyen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne mensup Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal ve Jandarma Kuvvetleri Komutanı Galip Mendi darbe girişiminde bulunan askerler tarafından rehin alınmıştır. Birçok kurumumuz da yine bombalı saldırılara maruz kalmıştır. Yine hainler çetesi, vatandaşımıza silahlı, bombalı, tanklı saldırılar düzenlemiş, 248 vatandaşımızı şehit etmiş, 1491 vatandaşımızı ise yaralamıştır.

ceksiad darbe basin aciklama 3Yapılan bu korkunç girişim, şanlı tarihimizde kara bir leke olarak yerini almıştır. Kanlı zihniyetlerin hesap edemedikleri milli irademiz ve kahraman halkımız, bedenlerini siper etmiş ve hain girişimin engellenmesinde başrol oynamıştır. Her siyasi görüşten milyonlar birlik olmuş ve hainler emellerine ulaşamamışlardır.

ceksiad darbe basin aciklama 2ÇEKSİAD olarak; her türlü terör olayları, darbe ve darbe girişiminin karşısındayız. Cumhuriyetin, ulusal egemenliğin laik demokratik sosyal hukuk devletinin yılmaz bir bekçisi olduğumuzu, ülkemize ve milletimize gelebilecek her türlü iç ve dış tehdit karşısında bütün gücümüzle; Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın yanında olduğumuzu, devletimize ve milletimize sahip çıkmaktan gurur duyuyoruz. Bu ve bunun gibi menfur saldırılara ülkemizin bir daha maruz kalmamasını temenni ederiz. Saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Halkımızı sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Devletimize, polisimize ve bu ihanet çetesine bulaşmamış kahraman Türk askerlerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. VATANSIZ MİLLET, MİLLET DEĞİLDİR.”

Reklamı Geç