Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİDER, YÜCEL AYDIN VE YÖNETİMİYLE YENİ BİR DÖNEME YELKEN AÇTI..

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, 6.

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, 6. olağan kongresi ile yeni başkan Yücel Aydın ve yönetimiyle yeni bir dönemin başlangıcını yaptı. Tek liste halinde ve oybirliği ile işbaşına gelen Aydın, her gönüle sevgi köprüsü kuracaklarını ifade ederek tüm hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kısa adı ÇEKSİDER olan Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nde yeni bir dönem başladı. Veysel Tuna’nın başkanlık görevini devrettiği yeni başkan Yücel Aydın ve yönetimi tek liste halinde, oybirliği ile seçildi. Siyaset ve iş dünyasından hemşerilerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye; Çekmeköy Belediye Başkan Danışmanı Ekrem Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Ak Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, CHP Meclis Üyesi Orhan Keleş, TDP Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Serpil Erdoğan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarları, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cemevi Başkanı Mehmet Yıldız ve Sivas Vadi Federasyon Başkanı Salih Aydın gibi çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan ÇEKSİDER Başkanı Veysel Tuna, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları özetledi ve hemşeriler arası dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Gelir ve gider raporlarının oybirliği ile onandığı kongrede seçimler de tek liste halinde gerçekleşti ve yeni başkan Yücel Aydın ile yönetimi tüm hemşerilerin oybirliği ile işbaşına geldi. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan ÇEKSİDER’in yeni başkanı Yücel Aydın, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

2008 yılında kurucusu olduğu ÇEKSİDER’e oybirliği ile başkan seçilmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadığını kaydeden Başkan Yücel Aydın; “Bugüne kadar hemşerilerimiz için bu derneğimize hizmeti geçmiş tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Onlar her zaman başımızın tacı olacaktır. Dernekçilik gönül işi, emek işi, zaman işi.. Bu derneğimizin kuruluş günü Çekmeköy’e bir bayram ve şölen havası yaşatmıştı. Malumunuz sonraki yıllarda bir başka hemşeri derneğimiz daha kuruldu. 2021 yılına gelindiğinde her ne kadar yeterli birlik ve beraberliği sağlayamamış olsak da, bundan sonra daha çok çalışacağız ve her gönüle sevgi köprüleri kurarak birlik ve beraberliğimizi mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.

“Yeni dönemde gençlerimiz ve kadınlarımıza önemli görev ve sorumluluklar düşüyor” diyen Başkan Yücel Aydın; “İstanbul’da Sivaslılar her açıdan birinci sırada lakin bu birincilik zaman zaman sözde kalıyor. Bundan sonra sözde değil özde başarılar için hep birlikte mücadele vereceğiz. Söylediklerimin boş olmadığını 2 sene sonra hep birlikte göreceğiz. Bizim ülke sevdamız bu memleketin çimentosudur. Allah’ın izni ile bugünden itibaren Çekmeköy’deki 21 mahallemizde tüm hemşerilerimizi kucaklayarak sonra da 81 vilayetimizin hepsi ile gönül köprüleri kurarak başarılı işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yücel Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “İşadamı bir kardeşinizim. Bu ülkenin sorunlarını hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz. Aynı şekilde Çekmeköy’ün de sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü için bizlerin birlik olmaktan başka çaresi yok. Herkesin gönlünde hoş bir seda bırakacağız. Bu şehirde hemşerilerimizin birliğini mutlaka sağlayacağız. Kuracağımız sevgi köprüleri ile umutları yeniden yeşerteceğiz ve hep birlikte yaşatacağız.”

 

Reklamı Geç