Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çelikel ve Tiryakioğlu, güçbirliği için değişimi işaret ettiler..

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış iş insanlarından ve aynı zamanda Sivaslılar Derneği Başkanvekili Serkan Çelikel ile Lütfü Tiryakioğlu, bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek gündeme ilişkin görüş alış-verişinde bulundular. Önümüzdeki aylarda yapılması beklenen Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nde değişimi işaret eden Serkan Çelikel, “Benim adayım Lütfü Tiryakioğlu’dur” dedi. Tiryakioğlu ise birlikte çok daha güzel işler yapılabileceğini kaydetti.

Çekmeköy’de nüfus ve kapasite açısından önemli bir potansiyele sahip olan Sivaslı hemşeriler; temsilde adalet başta olmak üzere, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun daha etkin ve daha verimli kılınması gerektiğini düşünüyor. Bölgemizin önde gelen tanınmış isimlerinden Sivaslı iş insanları Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu, 31 Mart seçimlerinin akabinde biraraya geldikleri yerel basın temsilcileriyle değişim, dönüşüm ve yenileşmeyi işaret ettiler.

İlçede faaliyet gösteren iki ayrı Sivas derneğinin de birleşeceği bir sürece işaret edilen buluşmada değerlendirmelerde bulunan Serkan Çelikel, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; “Çekmeköy’de Sivaslı hemşerilerimizin daha güçlü olması için birlik olmaktan başka çaresi yok. Bu birlikteliğin sağlanması için de değişim şart. Şu an başkanvekili olduğum derneğimizde yapılacak kongrede destek vereceğim başkan adayım Lütfü Tiryakioğlu olacaktır” dedi.

Yöresel derneklerin siyaset üstü kurumlar olması gerektiğini vurgu yapan Lütfü Tiryakioğlu ise değişimle sonuçlanan 31 Mart seçimlerinin geride kaldığını ve Çekmeköy’de artık yeni bir dönemin başladığını ifade ettiği konuşmasında; “Yeni Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Koltuk ve makamların gelip geçici olduğunu aslolanın insanlığa kalıcı hizmet ve eserler bırakmak olduğunu kaydeden Tiryakioğlu, “Bizler her zaman toplum yararına ve halkın menfaatine olan işler yapmaya çalıştık. Koltuklar bizim için güç alma yeri değil güç verme aracı olmuştur” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de Sivaslılar’ın ivedilikle güçbirliği yapması gerektiğini dile getiren Lütfü Tiryakioğlu, dernekler arası birleşmenin gerçekleşmesi için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Ayrışmanın zulüm getirdiğini ifade eden Tiryakioğlu, “Tüm hemşerilerim ve arkadaşlarımla sürekli istişare ve diyalog halindeyim. Birlikte olursak daha güçlü oluruz. Bunun için de hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız ve hemşerilerimizin temsilde adalet başta olmak üzere tüm konularda daha fazla söz sahibi olması için azimle mücadele etmeli ve her türlü fedakarlığı göstermeliyiz” dedi.

Toplantının sonunda Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu’nun Sivas hatırasına yaptırmış oldukları Türk bayrağı, kalemlik ve isimlik hediyesini gazetecilere takdim ettiler.

Reklamı Geç