Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Adayı Çerkez; “31 Mart’ta değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in toplumun tüm kesimlerine yönelik saha çalışmaları her geçen gün daha da yükselen bir performansla devam ediyor. Çekmeköy’ün önde gelen isimlerinden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı, 3 dönem meclis üyesi ve Anadolu Birleştirici Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’yı ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Çerkez, “31 Mart’ta değişimi hep birlikte gerçekleştireceğimize inancımız tam” dedi. Çerkez’e adaylığının hayırlı olmasını dileyen Yalçınkaya da, “Her biri Çekmeköy’ün evlatlarından oluşan ekibiniz ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, ekibiyle birlikte saha çalışmalarını etkili şekilde sürdürüyor. Her görüşten ve her kesimden herkesin kapısını çalarak değişim için destek toplayan Çerkez, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı, 3 dönem meclis üyesi ve Anadolu Birleştirici Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’yı da ziyaret ederek seçim gündemi ve bölgeye ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Çerkez’e aynı zamanda ASİAD yöneticisi de olan meclis üyesi adayı Soner Çiçekli de eşlik etti. Ziyaret programında Çekmeköy eski belediye başkan yardımcılarından Muammer Bilici, ilçenin önde gelen kanaat önderlerinden Raşit Kılıç ve Adem Belen de vardı.

Çekmeköy’de yaptıkları saha çalışmalarında da gördükleri üzere herkesin değişimden yana olduğunu kaydeden CHP Adayı Orhan Çerkez, “Herkesle biraraya geliyoruz, herkesle sürekli temas halindeyiz. Çekmeköy yenilik istiyor, değişim istiyor, daha güzel bir hizmet ve yönetim anlayışı bekliyor. 31 Mart’ta yeniliği hep birlikte gerçekleştireceğiz ve tertemiz bir sayfa açarak Çekmeköy’ün geleceğini güvence altına alacağız. Çekmeköy’ü daha güzel bir yönetim anlayışına kavuşturacağız” dedi.

CHP Adayı Orhan Çerkez ve ekibine çıkmış oldukları hizmet yolunda başarılar dileyen Yücel Yalçınkaya, “Sonuçta her biriniz bu şehrin evlatlarısınız ve bu şehre daha iyi hizmet için talep açmışsınız. Ekibinizde yer alan birbirinden değerli arkadaşlarımızla yollardır beraber bu kentte yaşıyoruz. Daha güzel bir Çekmeköy için kim ne yapıyor ya da yapmak istiyorsa bize başarı dilemek düşer. Aslolan bu ülkeye ve millete daha iyi hizmet üretmek. Bu noktadaki samimiyetiniz, gayretiniz ve bu günkü nezaket ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Hepimiz bu şehrin çocuklarıyız ve bu şehrin daha güzel hizmet alması için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç