Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAY ADAYLARI SANCAKTEPE’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI…

7 Haziran’a doğru çalışmalarını

7 Haziran’a doğru çalışmalarını yoğunlaştıran CHP aday adayları, ay sonu yapılacak olan ön seçime hazırlanıyor. Bu maksatla ilçe ziyaret programlarını artıran aday adayları bu akşam Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği gecede bir araya geldi.

adassancak6CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nün Aksoylar Düğün Salonu’nda aday adaylarını buluşturmaya yönelik toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Yoğun katılımdan kaynaklanan izdiham ve organizasyon yetersizliği nedeniyle neyin ne olduğu çok da fazla anlaşılmayan gecede aday adayları kendilerini tanıtmaya çalıştı.

adassancak5Buluşmada partililer tarafından yoğun ilgi gösterilen aday adaylarının başında ise Fikret Şahin, Hüseyin Turgut, Berhan Şimşek, Mustafa Kul, Musa Sağdıç, Mahmut Tanal, Celal Dinçer gibi isimler geldi.

adassancak3İstanbul birinci bölgedeki aday adaylarının büyük bir kısmının katıldığı gecede partililere seslenen ilçe başkanı Gamze Öztürk, ay sonu yapılacak ön seçime ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Daha sonra tek tek kendilerini tanıtan aday adayları, partililerden ön seçimde destek istedi.

adassancak2

adassancak4

adassancak1

Reklamı Geç