Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAYI İLHAN KESİCİ ÜMRANİYE’DE STK’LARLA BULUŞTU..

Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı

Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı ve geçmiş yıllarda ANAVATAN Partisi’nden Belediye Başkan Adayı Suat Yazıcı’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda ilçenin sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen CHP’nin ekonomi kurmayı İlhan Kesici, kendine has üslubu ile partisinin seçim taahhütlerini ve ülkemizin içerisinde bulunduğu mali durumu anlattı…

lhankesiciümraniye6Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, çeşitli yöre derneklerinin temsilcileri, partililer ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı toplantıda konuşan ev sahibi Oda Başkanı Suat Yazıcı, 7 Haziran’ın adaletli bir seçim olmasından duyulan endişe ve kaygılar olduğunu iddia etti. Yazıcı, “Belediye başkanlarının, başbakanın ve Diyanet İşleri Başkanı’nın koruma ordusu ve zırhlı araçlarla gezmediği bir ülke hayal ediyoruz” dedi.

lhankesiciümraniye3CHP’nin ekonomi kurmayı İlhan Kesici de yaptığı esprili konuşma ile ülkemizin ekonomik durumunu özetleyen kıssalar örnekler verdi. Ak Parti iktidarından önceki geçmiş 50 yılda onca darbe ve depreme rağmen Türkiye’nin büyüme ortalamasının % 5.1 olduğunu söyleyen Kesici; “Ak Parti iktidara geldi ilk 4 yılda büyüme oranı % 7 fakat sonraki ‘ustalık’ dönemi dedikleri yılların ortalaması % 3 ve son iki yılda ise bu oran % 2’nin altında. Giderek kötüye giden bir tablo var” dedi.

lhankesiciümraniye2Konuşmasını fıkralarla sürdüren Kesici; “Erzurumlu bir işadamına çevresindekiler işlerin iyi neden Umre’ye gitmiyorsun diye istekte bulunurlar. İşadamı da muhasebe müdürüne getir şu hesaplara bir bakalım hele durumumuz nedir diye sorar. Hesaplar gelir ve kağıt üzerinde her şey mükemmeldir. İşadamı elini cebine atan ve boş olduğunu görünce müdürüne der ki; ‘Ya müdürüm hesaba bakıyorum Hac farzdır, cebime bakıyorum zekata muhtacız’ İşte ülkemizin ekonomik durumu budur” şeklinde konuştu.

lhankesiciümraniye5Konuşmasına bir de Sivaslı hemşerisinden örnek vererek devam eden Kesici, “Bizim Sivaslıya sormuşlar durumlar nasıl diye. Demiş ki, ‘Valla Gardaş meğer dünya hep bal olmuş lakin bizim kaşığın sapı kırıktır” Partisi CHP’nin ekonomi vaatlerine de değinen Kesici, “Son derece ayağı yere basan ve refahı topluma yayan projelerle halkımızın huzurundayız. 7 Haziran’da bunu takdir edecek olan halkımızdır” şeklinde konuştu.

lhankesiciümraniye7Bölge milletvekili adayı Ali Özcan ve İl Yöneticisi Yusuf Erciyas da toplantıya katılarak katılımcıları selamladılar.

lhankesiciümraniye1

Reklamı Geç