Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Ataşehir Adayı Adıgüzel, çarşı-pazar halkla buluşuyor!

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru saha çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İnönü Mahallesi’nde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu.  

Adaylığının açıklanmasıyla birlikte hızla sahaya inen CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, İnönü Mahallesi’nde pazar alanını ziyaret etti. Tek tek pazarcı esnafını ziyaret eden Adıgüzel, pazardaki Ataşehirli hemşehrileri ile uzun uzadıya sohbet etti. Daha yeşil ve daha güzel bir Ataşehir hayal ettiklerini belirten Adıgüzel, pazardaki çocuklarla da yakından ilgilendi. “Ataşehir’in çocukları kazanacak” diyen Adıgüzel, kendisiyle resim çekilmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. 

Bir pazarcı esnafına duygu ve düşüncelerini aktaran Adıgüzel, “Benim hayalim, insanlarının mutlu ve özgür olduğu bir Ataşehir. Benim hayalimdeki Ataşehir, ulaşılabilen bir Ataşehir. Yürünebilen, koşulabilen, nefes alınabilen, bisikletle gezilebilen, modern, çevre ve hayvan dostu, engelli dostu bir Ataşehir hayal ediyorum. Benim hayalimdeki Ataşehir, kentte yaşayan herkese mutlak fırsat eşitliği veren, kentte yaşayan her çocuğa, her kadına mutlak fırsat eşitliği veren bir Ataşehir. Benim hayalimdeki Ataşehir’de tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyulacak. Benim hayalimdeki Ataşehir, küresel bir marka kent olacak, dünya için bir turizm ve finans merkezi olacak. Bu değerden bütün Ataşehirliler hakkını alacak” ifadelerini kullandı. 

Reklamı Geç