Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY İFTARINDA BÜYÜK BULUŞMA..

Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği

Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği iftar programında Millet İttifakı temsilcileri, milletvekili adayları, STK önderleri, muhtarlar ve partilileri buluşturan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Hep birlikte edilen duaların ardından oruçların açıldığı programda konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “İnanıyoruz 14 Mayıs’ta millet Kılıçdaroğlu diyecek” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın iftar programına yoğun katılım vardı. Belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı iftar davetine; İYİ Parti’den DEVA’ya, Gelecek’ten SP ve DP’ye kadar Millet İttifakı temsilcileri tam kadro iştirak etti. İlçe Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç’ın sunumunu yaptığı programda konuklarını selamlayan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Sadece seçim sürecinde değil, her zaman sahada olduklarını kaydeden Kızıldaş, 2.5 yıldır yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi. Öbek çalışmalarını da başarıyla sürdürdüklerini ifade eden Kızıldaş, Çekmeköy’de 63 bin haneye ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bunun da yüzde 78’e tekabül ettiğini dile getirdi.

Ülke ve milletçe sarsıldığımız depremin ardından deprem komisyonu kurduklarını ve bu komisyon aracılığı ile depremzede yurttaşlarımıza yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Kızıldaş; “Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm yurttaşlarımızla dayanışma içerisindeyiz” dedi. Engelli bireylere yönelik çalışmalar da yaptıklarını söyleyen Kızıldaş; “İlçemizde ikamet eden 1.250 civarında engelli vatandaşımıza da bire bir ulaşıp evlerinde ziyaretler yapıyoruz. Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarıyla kendilerine bir çam ağacı takdim ediyoruz. Hepsi çok mutlu oluyor. Sürekli halkımızın içerisinde milletimizle birlikteyiz. Parti örgütü olarak bütün yurtta ve İstanbul’un 39 ilçesinde olduğu gibi Çekmeköy’ün de her sokağında her caddesindeyiz. 14 Mayıs’ta inanıyoruz milletimiz Kılıçdaroğlu diyerek tüm dertlere son verecek ve yepyeni bir dönemin başlangıcını yapacak” dedi.

Çarşı pazarda herkesin büyük bir buhran yaşadığını söyleyen Kızıldaş, “Ekonomik açıdan memleket adeta yanıyor. Mutfaklar alev alev. Bu iktidarın kimseyi gördüğü, kimseyi anladığı yok. Bunlar kendi iktidarını korumanın telaşına düşmüşler. Saray rejimi kendisine itiraz eden herkesi terörist olmakla suçluyor, öteliyor, dışlıyor. Bu ülkenin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenler devletin ve milletin bütünlüğünden söz edemez. Vatandaş her şeyi çok iyi görüyor, analiz ediyor ve kararını ona göre veriyor. Bu seçim değişim seçimi. 13. Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçilecek ve Millet İttifakı iktidar olacak” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç