Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İLÇE BAŞKANI BOZKURT; “İKTİDAR OLMAMIZ YAKINDIR”

Genel seçime sayılı günler

Genel seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran ana muhalefet CHP’nin ilçe örgütleri temsilciliklerini bir bir açıyor. Çekmeköy’de bir temsilcilik daha açan CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, “İktidar olmaya çok yakınız” derken Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş ta; CHP oylarının % 29.2’yi bulduğunu ve seçime kadar % 35’i aşacaklarını kaydetti.

chpcektmslacls77 Haziran seçimlerine sıkı şekilde hazırlanan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt yönetimindeki CHP Çekmeköy Örgütü, geçen haftalarda açtığı temsilciliklerine bu hafta sonu Mehmet Akif Mahalle Temsilciliğini ekledi. Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, 1. Bölge Adayları Barış Yarkadaş ve Onursal Adıgüzel ile Özgür Kip ve İlkay Orhan gibi aday adayları ile geçen dönem belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım gibi pek çok ismin katıldığı açılışta konuşan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, 7 Haziran’da CHP iktidarına hazır olduklarını ve kalan günlerde çok daha yoğun çalışmaları gerektiğini ifade etti.

chpcektmslacls4Mahalle ve sokak çalışmalarında halkın CHP’ye karşı müthiş bir ilgi ve destek gösterdiğini kaydeden Bozkurt, “Bugün 5. temsilciliğimizi açıyoruz ve tüm ülke genelinde olduğu gibi Çekmeköy’ün de her mahallesinde halkımızın partimize karşı büyük bir ilgi ve desteği var. 7 Haziran’a kadar çok daha sıkı çalışıp, kapı kapı gezerek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkımıza taahhüt ettiği vaatleri bir bir anlatalım. İktidar çok yakın ve şimdiden iktidara hazır olalım” şeklinde konuştu.

chpcektmslacls5Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş ta yaptığı konuşmada, Ak Parti iktidarını sert sözlerle eleştirdi ve CHP oylarının bugün itibarı ile % 29.2’yi bulduğunu, seçime kadar ise % 35’i aşacağına inandığını söyledi. İki gün önce gündeme gelen “Gürsel Tekin’in Turkiye Suriye’ye girip savaş bahanesi ile seçimi erteleyecek” iddiasına da değinen Yarkadaş; “Seçimden istediği sonucu alamayacağını anlayan Ak Parti, Suriye’ye de Irak’a da savaş açabilir. Genel Kurmay Başkanı’nın 15 gün rapor alması ve sonrasında istifa ederek görevine dönmeyeceği yönündeki iddialar ülkemizde bir olağan dışı şeylerin döndüğünü gösteriyor” şeklinde konuştu.

chpcektmslacls6CHP PM Üyesi ve Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt de, Anneler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında kadınlara ve gençlere çok iş düştüğünü ifade etti. “Bu parti kadınlarımızın omuzları üzerinde yükselecek” diyen Öğüt, Onursal Adıgüzel gibi genç adayları örnek göstererek; “Bizler gençlerimizin ve eli öpülesi kadınlarımızın önünü açmaya devam edeceğiz” dedi.

chpcektmslacls3

chpcektmslacls2

chpcektmslacls1

Reklamı Geç