Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY İLÇE ÖRGÜTÜ ADAY ADAYLARIYLA BULUŞTU…

7 Haziran’a doğru düzenlediği

7 Haziran’a doğru düzenlediği dayanışma gecesiyle moral depolayan CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, coşku dolu bir organizasyona daha imza attı. Onlarca aday adayının partililerle buluştuğu gecede konuşan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt; “Önümüzde iki önemli sınav var ve bu sinerji 7 Haziran’da sandıklara mutlaka yansımalıdır” dedi.

chpcekmgece1Erdoğan Bozkurt başkanlığındaki CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, iki hafta önce planlanan fakat ünlü yazar Yaşar Kemal’in vefatı dolayısı ile 15 Mart’a ertelenen dayanışma gecesinde buluştu. Çınar Düğün Salonu’ndaki coşku dolu gecede partililerle bir araya milletvekili aday adayları bir kez daha kendilerini tanıtma fırsatı yakaladı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yardımcıları Abdullan Der ve Kalender Özdemir ile Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Sipahi ve meclis üyelerinin de katıldığı yoğun katılımlı gecede tüm gözler aday adaylarının üzerindeydi.

chpcekmgece9CHP’nin aday adaylarından Gamze Akkuş İlgezdi, kontenjan aday adayı Avukat Özgür Kip, Kadıköy eski belediye başkanı Selami Öztürk, yine eski il başkanı Berhan Şimşek, Sancaktepe’den Musa Sağdıç ve Beykoz’dan Hızır Yılmaz gibi isimleri partililerin yoğun ilgi vardı.

chpcekmgece13Gecede bir konuşma yapan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, 19 Mart’taki ön seçim ve 7 Haziran’daki seçimleri işaret ederek; “Önümüzde iki tane önemli sınav var ve bu sınavda şu salondaki muhteşem sinerji sandıklara yansımalı” dedi. Ön seçimden sonra tüm aday adaylarının sanki kendileri kazanmışçasına daha çok çalışmaya davet eden Bozkurt; “Ön seçimden kim çıkarsa çıksın parti tabanının teveccühü budur deyip aynı coşku ve heyecanla çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

chpcekmgece5Ak Parti iktidarının 12 yıllık uygulamalarını da sert bir dille eleştiren Erdoğan Bozkurt; “Ya taraf olursunuz ya da bertaraf diyen dönemin başbakanına inat 167 arkadaşımız aday adayı olarak bertaraf olmayı göze almışlardır. 7 Haziran halkımızın kimi bertaraf edeceği önemli bir tarihtir. Sandıklara sahip çıkacağız, her bir oyun hesabını tutacağız ve CHP’yi halkın oylarıyla iktidara hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

chpcekmgece2CHP Sancaktepe, Ümraniye, Kartal ve Beykoz ilçe örgüt başkanlarının da katıldığı gecede tek tek sahneye davet edilen aday adayları partililere tanıtıldı.

chpcekmgece12

chpcekmgece11

chpcekmgece7

chpcekmgece8

chpcekmgece6

chpcekmgece4

chpcekmgece10

chpcekmgece3

Reklamı Geç