Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ…

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Kızıldaş ve ekibi, yüksek bir moral ve motivasyonla saha çalışmalarının startını yeniden verdi. İlçe protokolünü ziyaretle işe başlayan Başkan Kızıldaş ve ekibinin ilk durağı Çekmeköy Kaymakamlığı oldu.

chp cekmekoy kaymakam ziyaret 1İlçe başkanlığına seçilmesinin ardından parti içi görevlendirme ve iç işlerini tamamlayan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, saha çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda yardımcıları ve bazı ilçe yöneticileri ile birlikte Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ı ziyaret eden Başkan Kızıldaş, çalışmalarını yoğunlaştıracaklarının sinyalini verdi.

chp cekmekoy kaymakam ziyaret 2Nezaket ziyaretinde yeni ilçe başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Kansız, yenileşme ve taze kanın her zaman iyi olduğunu vurguladı ve başarılar diledi. Ziyarette ilçe geneline ilişkin bir takım güncel konular konuşuldu. CHP heyetine; uzun zamandan beri yapılması planlanan Çekmeköy Hükümet Konağı ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Kansız, yer sorununun tamamen çözüme kavuştuğunu ifade ederek işin artık proje aşamasına geldiğini ve yıl sonu itibarı ile de önemli bir aşama kaydetmeyi hedeflediklerini söyledi.

chp cekmekoy kaymakam ziyaret 4İstanbul’daki 39 ilçeden yaklaşık 25’nin hükümet konağının olmadığını ifade eden Kaymakam Kansız, Çekmeköy’ün bu hizmete kavuşması ile ilçe olmasını taçlandıracağını kaydetti. Çekmeköy Hükümet Konağı’nın belediye binası yanındaki alana yapılacağını söyleyen Kaymakam Kansız, binanın tüm devlet dairelerini bünyesinde barındıran komplike bir hizmet merkezi olacağını sözlerine ekledi.

chp cekmekoy kaymakam ziyaret 3

Reklamı Geç