Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ‘KADININ SADECE ADI DEĞİL KENDİ DE OLSUN’ DEDİ..

Sık sık şiddet ve

Sık sık şiddet ve taciz olaylarına maruz kalan kadınlarımızın sosyal yaşamda her geçen gün daha da geriletildiğine işaret eden CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, düzenlediği “Kadının Adı Var” adlı oyunla bazı acı gerçeklere parmak bastı. İl Başkanı Cemal Canpolat’ın da katıldığı etkinlikte konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, 2019 seçimlerine yönelik iddialı mesajlarını bu kez de kadınlar aracılığı ile verdi. 

chp cekmekoy kadin adi var 6Günümüz toplumunda sık sık şiddet ve tacizlere maruz kalan kadınların hak ettiği değeri görmesi ve sosyal yaşama adapte edilmeleri gerektiğine dikkat çeken CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, “Kadının Adı Var” adlı gösteriyle önemli mesajlar verdi. Ünlü yazar, psikolog ve ekranların görünen yüzlerinden; Ebru Tuay Üzümcü, Banu Özkan Tozluyurt ile Özge Uzun kendi yaşamlarından kesitler ve belgesellere konu olan film gösterilerini Çekmeköylüler için sahnelediler.

chp cekmekoy kadin adi var 2CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, geçen dönem belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım ve UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu gibi isimlerin yanı sıra;  Çınar Düğün Salonu’nu hınca hınç dolduran partili kadınlar, ilçe yöneticileri, bazı muhtarlar ve Çekmeköylüler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

chp cekmekoy kadin adi var 9Programın açılış konuşmasında günümüz Türkiye’sinde kadının sadece adının olduğunu fakat CHP iktidarında kadının hem adının hem de yüreğinin olacağını ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş; “Bunun en açık örneğini geçen seçimde sırasını bir bayan milletvekili adayına verip kendini ikinci sıraya koyan genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu sergilemiştir” dedi.

chp cekmekoy kadin adi var 8Çekmeköylü tüm kadınlara seslenerek 2019 yerel seçimlerine çok sıkı bir çalışmayla hazırlandıklarını kaydeden Başkan Kızıldaş; “Daha çağdaş ve daha modern bir kent oluşturma planları yaptığımız Çekmeköy’ü sizlerle birlikte kazanıp il başkanlığımız ve genel merkezimize hediye edeceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmasını şiirle sürdüren Başkan Kızıldaş; Laik ve Cumhuriyetçi Türk kadınının isterse her türlü zorluğun üstesinden geleceğini sözlerine ekledi.

chp cekmekoy kadin adi var 5Programa gelirken beraberindeki il ve ilçe yöneticileri ili birlikte Şahinbey Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cemal Canpolat da konuşmasında çok kararlı bir Çekmeköy örgütü ile karşılaştığını ifade etti. “Başkanımız Kızıldaş ve ekibini çok kararlı ve güçlü görmek beni bir kez daha umutlandırdı” dedi. Kadının her geçen gün yok sayıldığı bir zihniyete partisinin tüm örgütlerinden ve Çekmeköy’den ‘dur’  denilmesinin anlamlı olduğuna vurgu yapan Canpolat; “Her yönüyle tüm kadın haklarının CHP iktidarında fazlasıyla sağlanacağından hiç kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın” dedi.

chp cekmekoy kadin adi var 4Konuşmaların ardından “Kadının adı var” isimli gösteri sergilendi. Ünlü yazar, psikolog ve ekranların görünen yüzlerinden; Ebru Tuay Üzümcü, Banu Özkan Tozluyurt ile Özge Uzun hem kadının günümüzdeki yeri ve önemini dile getirdiler hem de kendi yaşamlarından kesitler ve belgesellere konu olan film gösterilerini Çekmeköylüler için sahnelediler.

chp cekmekoy kadin adi var 10

chp cekmekoy kadin adi var 1

chp cekmekoy kadin adi var 7

chp cekmekoy kadin adi var 3

Reklamı Geç