Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM MERKEZİ TAŞDELEN’DE AÇILDI..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Taşdelen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Merkezi, Millet İttifakı temsilcilerinin katıldığı coşkulu bir programla açıldı. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram, “Çok çalışıp kazanmaktan başka çaremiz kalmadı” derken CHP İlçe Başkanı Kızıldaş da; “13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak bunan inancımız tam” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala saha çalışmalarını yoğunlaştıran Çekmeköy Millet İttifakı, bayramın ikinci günü Taşdelen’de buluştu. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Merkezi’nin açılış programında biraraya gelen CHP, İYİ Parti, DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti ilçe başkanları, milletvekili adayları, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili azim ve kararlılık mesajları verdi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İstanbul İlçe Koordinatörleri, İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyer, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Deniz Uzunyayla, bazı mahalle muhtarları ve STK temsilcileri de katılanlar arasındaydı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram, depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı anarak sözlerine başladı. Yaralılara acil şifa dileyen Bayram, “Dileğimiz bu ve benzeri acıların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbir ve önlemlerin alması” dedi. “Bu sene 4 bayramı peş peşe kutlayacağı inşallah” diyerek sözlerine devam eden İlhan Bayram, şunları söyledi:

“Öncelikle idrak etmekte olduğumuz mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutluyor tekrarına kavuşmayı diliyorum. Yine yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağız. Ve yine inşallah 15 Mayıs sabahı seçimi kazanan millet ittifakı olarak büyük bir bayram edası ile zaferimizi kutlayacağız hemen akabinde ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en büyük coşku ile yaşayacağız. Bizler kazanmak zorundayız. Daha dün Adıyaman’da genel başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıları durdurup barış içinde yaşamak için kazanacağız.

Gezi’de vurulan Berkin Elvan ve Ali İsmail’ler için, Diyarbakır’da katledilen Gaffar Okkan Emniyet müdürümüz için, Trabzon’da vurulan Eren Bülbül kardeşimiz için, Ankara’da katledilen Sinan Ateş ve evlatları için kazanmak zorundayız. Bunlar 20 yıl önce neyi eleştirdilerse bugün aynı şeyler için çekip gidecekler. Biz hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir gelecek için kazanacağız. Kazanmak için de gece-gündüz demeden sahada olacağız, halkımıza daha çok gideceğiz ve birleşe birleşe, çalışa çalışa başaracağız.”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz adına çok önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaptı. “Halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için çalışarak kazanmaktan başka çaremiz yok” diyen Kızıldaş, “Millet İttifakı’mızın bütün temsilcileri, milletvekili adaylarımız ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri buradalar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışmayı büyüteceğiz, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Çocuklarımızın yarınları için gece-gündüz demeden ülke gerçeklerini milletimize anlatacağız ve bu darboğazdan çıkışın yollarını halkımızla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Kızıldaş; “Değerli arkadaşlar inanıyorum 14 Mayıs akşamı kazanan Millet olacak, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Vatana millete şimdiden hayırlı olsun. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacamer ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen de yaptıkları konuşmalarda 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesajlar verdiler. Daha sonra hep birlikte açılış kurdelesi kesen konuklar yeni merkezi inceledi. Milletvekili adayları da yaptıkları konuşmalarda Millet İttifakı’nın seçim mutabakatı ve geleceğe dair hedeflerini anlattılar.

Reklamı Geç