Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY STK’LARLA BAYRAMLAŞTI

Başkan Erdoğan Bozkurt yönetimindeki

Başkan Erdoğan Bozkurt yönetimindeki CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün bayram öncesi düzenlediği sivil toplum kuruluşları ile buluşma toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Bozkurt, “Sadece seçimden seçime değil her zaman halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

chpcekstk6Etkinlik ve faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Örgütü, toplumun tüm kesimleri ile sık sık bir araya geliyor. İlçenin ve halkın beklentilerinin dile getirildiği bu toplantılardan biri daha Doğal Kafe’de sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı kahvaltı organizasyonu oldu.

chpcekstk4Bir çok il ve ilçe dernek yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, “Vatandaşımızın toplumdaki karşılığı olan siz STK yöneticilerimizin görüş, düşünce ve önerileri bizim için çok değerlidir. Bu noktada sizlerle daha sık bir araya gelip, bölge halkımızın istek ve taleplerine göre çalışmalar yapacağız” dedi. Başkan Bozkurt, sadece seçimden seçime halka inen değil, her zaman halkla iç içe olan bir anlayışı egemen kılmaya devam edeceklerini ifade ederek herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

chpcekstk3STK’lardan Sorumlu CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kara da Çekmeköy genelindeki tüm sivil toplum kuruluşları ile daha sıkı diyalog dönemini başlattıklarını söyledi. CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım da toplantıya katılan STK temsilcilerini selamlayan bir konuşma yaptı. Toplantıda daha sonra dernek başkanları hem kendini tanıttı hem de görüş ve düşüncelerini paylaştı. Toplantıya ayrıca CHP Belediye Meclis Üyeleri Hasan Yalçın, Yalçın Demirkol, Kenan Yıldırım, Sıtkı Aydemir, Yusuf Polat ve Ali Abbas Coşkun da katılan isimler arasındaydı.

chpcekstk7

chpcekstk5

chpcekstk2

 

Reklamı Geç