Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DE ÖĞRENCİLERİ SİNEMAYLA ÖDÜLLENDİRDİ..

Çekmeköy genelinde yaşayan başarılı

Çekmeköy genelinde yaşayan başarılı öğrencilere yarı yıl karne tatili ödülü veren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, ilkokul öğrencilerini sinemaya götürdü.

chp cekmeköy sinema 2Sosyal ve kültürel faaliyetlerle gündeme gelen CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yarı yıl karne tatilini taksimpark.com eğlenceli bir ödülle şenlendirdi. İlçe genelinde yaşayan ve sinemaya gitme fırsatı bulamayan ilköğretim öğrencilerini sinemaya götüren CHP ilçe başkanlığı, örnek bir çalışmaya imza attı. Hep birlikte keyifli bir gün yaşayan Çekmeköylü öğrenciler, aynı zamanda tanışma ve kaynaşma fırsatı da yakalamış oldu.

chp cekmeköy sinema 4Sinema gösterimi öncesi çocuklarla bir araya gelen İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, öğrencilerin istek ve beklentilerine dinledi ve hoşça bir ortamda sohbetler gerçekleştirdi. Etkinlikten son derece memnun kalan öğrenciler ve aileleri, CHP İlçe Başkanı Kızıldaş ve ilçe yöneticilerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Konuyla ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Başkan Hüseyin Kızıldaş, paylaşımcılığın önemine vurgu yaptı.

chp cekmeköy sinema 3

chp cekmeköy sinema 1

Reklamı Geç