Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DE ORHAN ÇERKEZ COŞKUSU..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen coşkulu programla aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. “Çekmeköy’de iktidarın ayak seslerini duyuyorum” diyen Çerkez, “Mutlaka kazanacağız ve bu düzen değişecek” dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, beklenen başvurusunu coşkulu bir programla gerçekleştirdi. İlçe binası önünde hemşerileri ve Çekmeköylüler tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Çerkez, Kafkas ekibi halk oyunu gösterileri ve meşaleler eşliğinde halkı selamladı. Daha sonra ilçe binasına çıkan Çerkez İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a adaylık dosyasını takdim etti ve partililere seslendi. CHP’nin diğer aday adayları Çetin Çapan, Av. Özgür Kip, Düzgün Çorum ve Av. Ayşen Muştu da katılımlarıyla Çerkez’in yanında oldular.

İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’ın partililere hitabından sonra konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, şunları kaydetti: “Bugün burada bir araya gelmiş olmanın büyük heyecan ve gururunu yaşıyorum.  Çünkü bu topluluk bir arada olmanın ve birlikte hareket etmenin gücünü temsil ediyor. Birlikte daha güçlü , daha adil ve daha güzel bir Çekmeköy için bir aradayız. Ne güzel tesadüftür ki, 1980 yılı yine Aralık ayının soğuk bir kış gününde Çekmekoy’e geldim. Anadolu’nun küçük bir köyünden umutlarını, hayallerini ve geleceğini sırt çantasına koyarak gelen bir kardeşinizim.

Şimdi de tıpkı o günkü heyecanla Çekmeköyü daha güzel yarınlara taşımak amacıyla karşınızdayım. Öncelikle, sizlere 38 yıllık belediyecilik tecrübemle, Çekmeköyümüze hizmet etmeye talip olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Uzun yıllar Kadıkoy, Ataşehir gibi büyük ilçelerin belediye başkan yardımcılığı görevine kadar, belediyeciliğin her kademesinde tecrübe edindim. Çekmeköyümüzü daha yaşanabilir bir ilçe ve aynı zamanda Çekmeköylülerin sosyal belediyecilik ile tanıştığı bir Çekmeköy için, adaylığımı sizlere duyuruyorum.

Sadece bir aday olarak değil, aynı zamanda Çekmeköy’ün bir belde olduğu, imkanların olmadığı bir dönemde burada yaşamış, ailesini burada kurmuş, çocuklarını burada büyütmüş, Çekmeköy’ü yüreğinde taşıyan bir komşunuz olarak buradayım. Çekmeköy’ümüzü ve ihtiyaçlarımızı yakından biliyorum. İhtiyaçlara yönelik çözümleri biliyorum.

148 kilometrekarelik alanda hangi sorunlar yaşandığını görüyorum. 38 yıllık bilgi ve birikimimle, Çekmeköy’e dokunacak projelerimle hizmet etmek için geliyorum. Sadece bir makama değil, köklü değişime, yeni bir yönetim anlayışını Çekmeköy’e kazandırmaya geliyorum. Çekmeköy’ü bir adım değil koşar adım geleceğe taşımaya sizlerin de desteğiyle adayım.

Bir umudum var. Gelecek güzel günlere. Bir umudum var Mutlu yarınlara. Bir sözüm var Çekmeköylülere, Çekmeköy’deki bu düzeni değiştirmeye. Görüyorum ki bugün Çekmeköy değişim için hazır. Çekmeköy ayağa kalkmaya hazır. Çekmeköy örnek bir ilçe olmaya hazır. Çekmeköy yarını kurmaya hazır. Şimdi hep birlikte önce insan, önce Çekmeköy diyerek yola çıkma vakti.

Tam da şimdi yan yana, omuz omuza daha güçlü, daha yaşanabilir bir Çekmeköy için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, Çekmeköyü hep birlikte yönetmek için yola koyulalım. Bu yolda, sizlerin desteği ve güveniyle, daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bizim yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yoludur. Çekmeköyde değişiminin ayak seslerini duyuyorum. Bu düzeni değiştireceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Yolumuz açık olsun.”

Reklamı Geç