Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DEN ‘AŞURE BİRLİĞİMİZDİR’ DAVETİ..

Bu yıl Muharrem ayı

Bu yıl Muharrem ayı dolayısıyla ilçede geniş katılımlı Aşure dağıtım programları düzenleyen CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, ‘Aşure Birliğimizdir’ çağrısıyla tüm ilçe halkına davette bulunuyor.

chp cekmekoy asure 4CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Aşure etkinliği ile hem parti binasında hem de sokakta vatandaşla buluşuyor. ‘Aşure Birliğimizdir’ çağrısıyla Aşure’ye ve birliğe davet yapan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Aşure’nin Muharrem orucunun bitişinden sonra dağıtılmasının daha etik ve manevi değerlere saygılı olacağını ifade ederek bazı belediyelerin oruç tutulan günlerde halka aşure dağıtmasını eleştirdi.

chp cekmekoy asure 1İlçe binasında ve Şahinbey Caddesi üzerinde partili kadınların Aşure dağıtım etkinliğinde konuşan Başkan Hüseyin Kızıldaş; “İnsanlarımızın şu ya da bu şekilde ötekileştirilip dışlandığı bir ortamda birlik ve beraberlik çağrımızı yineliyoruz. Bu değerler bizim, hepimizin. Onun için Aşure birliğimizdir diyoruz” şeklinde konuştu.

chp cekmekoy asure 3CHP Kadın Kolları Başkanı Selma Akın da, önümüzdeki süreçte hareketli günler yaşanacağını kaydederek partili kadınların kendilerine daha fazla katılımla, daha fazla güç katmasını istedi. İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bayram’ın da katılarak partililerle birlikte Şahinbey Caddesi üzerindeki esnafa ve vatandaşlara Aşure ikramında bulunduğu etkinliğe Çekmeköylüler’in ilgisi yoğun oldu. Aşure dağıtım etkinliği önümüzdeki günlerde ilçenin Taşdelen ve Alemdağ gibi değişik bölgelerinde devam edecek.

chp cekmekoy asure 2

Reklamı Geç