Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan; “Bu bir zafer değil, büyük bir görev ve sorumluluk almadır..”

31 Mart seçimlerinde kazanılan

31 Mart seçimlerinde kazanılan büyük başarının ardından Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştiren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yerelin ardından genelde de iktidar olma mesajları verdi. Toplantıya başkanlık eden İlçe Sekreteri Haydar Arslan, “31 Mart’ta zafer kazanmadık önemli bir görev ve sorumluluk aldık. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Partizanlık yok. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde partimizi birinci yaparak iktidara taşıyacağız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Karakaya Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı ile geçmişten günümüze ilçe başkanlığı, ilçe yöneticiliği, meclis üyeliği ve aday adaylığı yapmış pek çok ismin yanı sıra yeni dönem meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla yapılan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına sağlık sorunlarından dolayı katılamayan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’ı temsilen İlçe Sekreteri Haydar Arslan başkanlık etti. Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in de ilçe dışındaki yoğun hafta sonu programından dolayı katılamadığı toplantıda 31 Mart seçim süreci ayrıntılı şekilde ele alındı. Önceki dönem İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Belediye Başkan Aday Adayları Çetin Çapan, İlhan Bayram, Av. Ayşen Muştu, Düzgün Çorum ve Av. Özgür Kip ile önceki dönem meclis üyeleri ve partili yöneticilerin seçim süreci ile kampanya dönemine yönelik fikir, görüş ve düşüncelerini dile getirdiği toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Sekreteri Haydar Arslan, “Biz bir zafer kazanmadık. Önemli bir görev ve sorumluluk aldık” dedi.

31 Mart’ta kurdukları büyük bir ittifakı korumanın ve önümüzdeki ilk genel seçimde iktidara taşımanın sorumluluğunu hatırlatan CHP Çekmeköy İlçe Sekreteri Haydar Arslan; “Şunu herkes iyi bilsin ki Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP her hangi bir parti değildir onun için de asla partizanca hareket etmeyeceğiz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde partimizi birinci yaparak iktidara taşıyacağız. CHP, bu ülkeyi kuranların partisidir. Dolayısıyla CHP baba ocağıdır. Hepimiz baba ocağında doğar ve büyürüz. Baba evinin her daim çorbası kaynar ocağı tüter. Başı sıkışan da baba evine döner. Kimse de kimseye bugüne kadar neredeydin, neden gittin diye sormaz. Baba evinin tapusu hiç kimsede değil Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tedir. Onun için kim ki Atatürk’ü seviyor, kim ki vatanını seviyor, kim ki bayrağını ve ülkesini seviyorsa biz de onu seviyoruz” şeklinde konuştu.

“Yeni dönemde asla ve asla kibre ve güç zehirlenmesine kapılmayacağız” diye devam eden Haydar Arslan, şunları kaydetti: “Sorumluluğumuzun her daim bilincinde ve farkında olacağız. Bakınız bu ülkede derin bir yoksulluk var, işsizlik var, çiftçilerin hayvancılıkla uğraşanların çok büyük dertleri var. Esnafımız perişan, emekliler açlığa terk edilmiş vaziyette,  10 bin lira kira verse aç kalacak, karnını doyursa sokakta kalacak. İşte böyle bir ülke yarattılar. Onun için büyük bir mücadele verip tekrar halkın iktidarını kurmak zorundayız. Tekrar Atatürk’ün Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesidir dediğini hatırlatmak ve uygulamak, bu ülkede işsizliği yoksulluğu bitirmek, emeklerinin yüzünü güldürmek, esnafın cebini doldurmak ve çiftçiyi öyle birinin dediği gibi ‘al ananın da git’ değil Atatürk’ün dediği gibi milletin efendisi yapmak bizim ödevimiz görevimiz. Hedefimiz budur ve bunun için hep birlikte daha çok çalışacağız.

Birileri istiyor ki kavga edelim. Etmeyeceğiz. Kavga edeceksek emeklinin, çiftçinin ve yoksulun kavgasını edeceğiz. Millet kavga istemiyor. Millet, ‘oturun, çalışın, tartışın ve derdime çare olun’ diyor. Kimlik siyaseti oyununa gelmeyeceğiz. Sonu gelmeyecek kavgaların tarafı olmayacağız. Ülkenin gerçek sorunlarını konuşup, ele alıp, dile getirip çözmek için mücadele edeceğiz. Yeniden seçimler yapılıp millet bize iktidar görevi verene kadar bu ülkede ana muhalefet partisiyiz. Yurt dışında Türkiye’nin partisiyiz. Bu ülkenin çıkarları için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Atatürk’ün iki emaneti CHP ve Türkiye Cumhuriyeti’ne gözümüz gibi bakacağız.”

Reklamı Geç