Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: “Çekmeköy’ü kazanmak Türkiye’yi kazanmaktır..”

Yerel seçim gündemli örgüt

Yerel seçim gündemli örgüt toplantısını İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de katıldığı coşkulu bir programla gerçekleştiren CHP Çekmeköy Örgütü, 31 Mart hedefini ‘kazanmak’ üzerine belirledi. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, “21 mahallede etkin ve aktif çalışmalarımız devam ediyor” derken; İl Başkanı Özgür Çelik de, “Çekmeköy’ü kazanmak Türkiye’yi kazanmak demektir” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın 31 Mart seçimleri sürecinde yaptığı örgüt toplantısının ana gündem konusu seçim stratejisi oldu. Belediye Başkan Aday Adayları Seyfettin Yıldırım, Çetin Çapan, Orhan Çerkez, Özgür Kip, Ayşen Muştu ve Düzgün Çorum’un yanı sıra meclis üyesi aday adayları, ilçe yöneticileri ve partililerin yoğun katılım gösterdiği örgüt toplantısına İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, “Kongremizden bugüne birlik ve beraberliğimizi asla bozmadan ilerledik. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var ve asıl mücadele etmemiz gereken zaman şu an. Hedefimiz Çekmeköy Belediyesi’ni kazanmak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını o belediyeye dikmek. 21 mahallede etkin ve aktif çalışmalarımız devam ediyor. Tüm belediye başkan aday adaylarımızın dahil olduğu bir yerel yönetim çalışma masası kurduk. Daha sonra bu masaya meclis üyesi aday adaylarımız da dahil edilecek” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “İstanbul’un tüm ilçelerinde salonlara sığamayan örgütümüzde büyük coşku ve heyecan var. Bu akşam da Çekmeköy örgütümüz ilçe binasından taşıyor. Bu da Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara geleceğini gösteriyor. Kongre ve kurultay sürecini artık geride bıraktık artık önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var ve bizler bu seçimde halkımızın güven ve teveccühünü kazanarak başarılı olmak zorundayız. Parti içi demokrasinin en güzel örneklerini sergileyerek elele, kolkola, omuz omuza seçimlere gideceğiz. Önümüzde 3 aylık bir zaman dilimi kaldı. Umudumuzu, heyecanımızı çok diri tutacağız ve mutlaka çok çalışacağız” dedi.

2023 seçimlerinin bir umut kırılması yarattığını kaydeden Çelik, şunları söyledi: “Ancak bu durum kongre ve kurultay süreçleri ile yeni bir heyecan ve umut yarattı. Bunu anket ve bilimsel çalışmalarda görüyoruz. Önce Çekmeköy’ü kazanmamız ve İstanbul’u kazanmamız lazım. Büyükşehirde meclis çoğunluğunu kazanmamız lazım. Çekmeköy’ü kazanmak demek Türkiye’yi kazanmak demektir. Çekmeköy’ü kazandığımız gün bilin ki Türkiye’yi de kazanacağız. Köprüden önce son çıkış demiyorum ama kritik bir seçim diyorum 31 Mart için. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İngiliz’lerin İstanbul’u işgali karşısında büyük bir inanç ve kararlılıkla dediği gibi ‘Geldikleri gibi gidecekler.’ Biz de şimdi öyle diyoruz. 31 Mart’ta geldikleri gibi gidecekler.

39 ilçede güçlü bir iddia koyarak en az 25-30 ilçe kazanacağız. Meclis çoğunluğunu kazanacağız. Büyükşehir belediyesini yeniden kazanacağız. Büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu önderliğinde 16 milyon İstanbullu’ya muazzam hizmetler sunuyoruz. Halkçı belediyecilik uygulamaları gerçekleştiriliyor. Her türlü engellemeye rağmen hepsini aşmaya çalışıyoruz. Aşmaya da devam edeceğiz. Meclis çoğunluğu çok önemli.

Meclis çoğunluğunu sağlamak için de Çekmeköy’ü kazanmak şart. Eşit adil ve şeffaf bir yönetim için Çekmeköy’ü halkçı belediyecilikle taçlandıracağız. 27 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağımız lansman toplantısı ile yeni bir yola çıkıyoruz. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı parti meclisimizde oybirliği ile geçti. İstanbul için yeni yolumuz, yeni başlangıcımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Reklamı Geç