Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE..

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla düzenlenen programda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli sektör temsilcileriyle buluştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul il başkanlığınca düzenlenen programda çeşitli sektör temsilcileriyle biraraya gelerek ekonomi ve gündeme ilişkin istişarelerde bulundu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu ve bazı İBB meclis üyeleri ile il yöneticilerinin eşlik ettiği programda katılımcı konuklara ‘Yürüyüş’ kitabını hediye eden Kılıçdaroğlu, “Özgür ve adil bir Türkiye” mesajları verdi. Programda sektör temsilcileri de Kılıçdaroğlu’na beklentilerini ve ekonomik gündeme dair görüş, düşünce ve önerilerini aktardılar.

Programa ilişkin düşüncelerini aktaran CHP İBB Meclis Üyesi ve Beyoğlu Grup Başkanvekili Orhan Alkan, “İş ve siyaset dünyasından konukların katıldığı davette Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu ve İBB Grup Başkanvekilimiz Sayın Doğan Subaşı ile beraber Türkiye, İstanbul ve Beyoğlu’na yönelik sohbet etme fırsatı buldum. Anlamlı hediyesi için genel başkanımıza ve gecenin organizasyonunu sağlayan İstanbul İl Başkanlığımıza teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç