Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ÜMRANİYE İFTARINDA HALKLA BULUŞTU

CHP Ümraniye İlçe Örgütü

CHP Ümraniye İlçe Örgütü tarafından düzenlenen sokak iftarına katılan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, binlerce partiliyle iftar yemeği yedi. Ataşehir’deki ‘rezidans’ iddialarına ilk kez cevap veren Kılıçdaroğlu; “Kızıma haram ve kul hakkı yememesini öğrettim, onlar bunu çok iyi biliyor” dedi.

chpumriftar2CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ümraniye İlçe Örgütü tarafından düzenlenen sokak iftarı programına katılarak İstanbullularla birlikte iftar yemeği yedi. İstiklal Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde kurulan iftar sofrasında buluşan binlerce partili hep birlikte dua etti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in de katıldığı iftar programında çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve parti meclisi üyesi de yer aldı.

chpumriftar1Ev sahibi CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, programa katılan herkese teşekkür etti. Ümraniye’deki iftar programında yapılan duanın ardından gündeme ilişkin kısa bir değerlendirme yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ın herkese barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

chpumriftar4CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Ülke ve milletçe önemli bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde, İslam coğrafyasında dinmek bilmeyen kan ve gözyaşının bir an evvel durmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu, yaşanabilir güzel Türkiye hayalini yineledi.

chpumriftar5Son günlerde sıkça gündeme gelen ve kızının adının da karıştığı Ataşehir’deki rezidans konusunda kısa bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Kızıma kul hakkı ve haram yememesini çok iyi öğrettim. Onlar bunu gayet iyi biliyor ve hepsi onurlu insanlar. Onlar hırsızlık yapmadan alın teri ile her şeyi kazandılar” dedi.

chpumriftar3

chpumriftar6

Reklamı Geç