Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Meclis Üyesi A. Adayı Cemil Özdemir’den iddialı çıkış!..

Bilişim teknolojileri alanında ülkemizin

Bilişim teknolojileri alanında ülkemizin pek çok önemli projesine imza atan Cemil Özdemir, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Çekmeköy Belediye Meclisi için adaylık başvurusu yaptı. Çekmeköy’e yönelik pek çok konuda uzun zamandır çalışmalar yürüten Özdemir, “Seçim alanında geliştirdiğimiz ‘Yapay Zeka Kampanya Yönetimi ve Sandık Güvenliği’ sistemiyle, Çekmeköy’de kapsamlı bir etki yaratacağız. Yüzlerce gencin de desteğiyle bu seçimler çok farklı olacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine olağanüstü saha performansı ve yüksek motivasyonla hazırlandıklarını kaydeden CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, www.yerelgazete.com.tr ye önemli açıklamalarda bulundu. “Seçim kampanyasına yenilik getirecek, yapay zeka teknolojilerini de entegre ettiğimiz etkinlik ve kampanya yönetim sistemini geliştirdik” diyen Özdemir; “Türkiye’de ilk kez Çekmeköy’de göreve başlayacak olan belediye başkanımızla birlikte, hücre düzeyinde seçmen analizi ve seçmen kazanma stratejilerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Hücresel seçmen yönetiminin dijital organizasyon ve sosyal medya kullanımı ile güçlendirileceğini kaydeden Özdemir, “Çekmeköy’ün sandık bazlı faaliyetleri, geçmişteki yerel ve genel seçim sonuçlarına yapay zeka algoritmaları ile analiz edilerek, yüzlerce gencimiz, kadınlarımız ve gönüllüler dijital organizasyon alt yapımız aracılığıyla güncel olarak bilgilendirilecek. Sahadaki çalışmaların sonuçları, eş zamanlı anketlerle birlikte etkinlik yönetim sistemimizin yapay zeka destekli teknolojileri kullanılarak değerlendirilecek ve raporlar kampanya yönetim merkezimize iletilecek” şeklinde konuştu.

On kişilik özel bir yazılım ekibi tarafından geliştirilen bu çalışmaları parti örgütünün hizmetine sunmaktan gurur duyacaklarını söyleyen Cemil Özdemir; “Fakat bunlarla sınırlı kalmayacağız. Seçim güvenliği ve sandık güvenliğini sağlamak amacıyla, tamamen otonom bir sistem geliştirerek sandıklara yüzde yüz sahip çıkacağız. Buna ek olarak, sandıklarda meydana gelebilecek tüm usulsüzlükler ve olumsuzluklar için otomatik operasyonel bir sistem, ilgili hukuk danışmanları ve yetkililerin yönlendirmeleri ile sandık sorumlularına acil eylem planlarını yönetecek. Sandık sonuçları, geçmiş YSK verileri ile online karşılaştırılarak oluşabilecek her türlü manipülasyon önceden tespit edilecek ve sistem tarafından önlenecektir. Seçim günü sahada yüzde yüz hakimiyet sağlayacağız” dedi.

Reklamı Geç