Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP MECLİS ÜYESİ ORHAN ALKAN, VATANDAŞLA İÇİÇE..

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Beyoğlu Grup Başkanvekili Orhan Alkan, Beyoğlu için sürekli sahada. Geçtiğimiz günlerde Cihangir Güzelleştirme Derneği ile düzenlenen dostluk ve dayanışma buluşmasına katılan Alkan, dernek üyeleri ile daha yaşanılır Beyoğlu için yapılması gerekenleri istişare etti.

Cihangir Güzelleştirme Derneği Kadın Kolları ile kahvaltı organizasyonunda Beyoğlu sakinleri ile biraraya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Beyoğlu Grup Başkanvekili Orhan Alkan, talep ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Bölgenin sorunları ve vatandaşın beklentilerini konuşan Alkan, büyükşehir belediyesi nezdinde yapılan hizmet ve yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

İstanbul ve Beyoğlu’ndaki çeşitli sorunların çözümüne yönelik fikir ve düşüncelerine Alkan’a aktaran dernek üyeleri ile son derece keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirildi. Programda konuşan Alkan, “Dostluk ve dayanışma kahvaltılarımız için bu gün de Cihangir’deyiz. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Dargınlık ve küskünlüklerin hiç olmadığı bir Beyoğlu hayaliyle her zaman birarada olmak en büyük arzumuz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Reklamı Geç