Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP MECLİS ÜYESİ SAMİ YAYLA’DAN MUHTARLAR BULUŞMASI..

Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarını iftar

Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarını iftar davetinde buluşturan CHP Meclis Üyesi Sami Yayla, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıkça telaffuz ettiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ bereketini toplumun tüm kesimleriyle paylaşmaya ve sofrayı büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP Meclis Üyesi Sami Yayla’nın Taşdelen’deki iftar davetine Çekmeköy Muhtarlar Derneği ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin ile 21 mahalle muhtarının yanı sıra CHP İlçe Başkan Yardımcıları Önder Ulutaş ve Elmas Durukan da katıldı. Birlikte edilen duaların ardından oruçların açılmasıyla sohbet havasında devam eden davette konuklarına bir selamlama ve teşekkür konuşması gerçekleştiren Meclis Üyesi Sami Yayla, STK’sından işadamına, ev kadınından esnafına kadar toplumun tüm kesimleriyle olduğu gibi muhtarlar ile de çok yakın temas, diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti.

CHP Lideri ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nın sıkça dile getirdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ bereketini her kesimden herkesle paylaşmaya ve sofrayı yeni katılımcılarla büyütmeye devam edeceklerini kaydeden Yayla, “Vatandaşa en yakın kurum sizlersiniz. Halkımızın her türlü sorun, sıkıntı ve talebinin yansıma adresi muhtarlıklarımız oluyor. Dolayısı ile bizler de sürekli sahadayız ve siz muhtarlarımız ile de hep birlikteyiz. Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe meclis gurubumuz nezdinde sizlerin sesi, gözü ve kulağı olmaya çalışıyoruz. Bu noktada bizlere iletmiş olduğunuz vatandaşlarımızın her türlü talebini hassasiyetle değerlendiriyor, çözümü için konunun takipçisi oluyoruz” şeklinde konuştu. Yayla İBB’den aldığı görev sonrasında işe ilk olarak muhtar ziyaretleri ile başladığını sözlerine ekledi.

Yaklaşmakta olan 14 Mayıs seçim sürecine ve Millet İttifakı Adayı Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara yönelik vaat ve sözlerine değinen Yayla, “Toplumun beklediği değişimin gerçekleşeceğine inancımız tam. 14 Mayıs’tan sonraki yeni dönemde tüm muhtarlarımızın belediye meclisinde temsil yetkisi olacak, mahallesi ile ilgili alınacak kararlarda söz hakkı bulunacak. Yine her muhtarımız için bütçe yapılacak ve sekreterya istihdamı sağlanacak. Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımız hak ettikleri değeri fazlasıyla görecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iletişim kanallarımızı sürekli açık tutacağız” dedi.

Muhtarların da teşekkür ettiği iftar sonrası yapılan sohbette Sami Yayla’nın muhtarlarla olan samimiyeti ve dostluğu gözlerden kaçmadı. Bu durum doğru zaman ve dokunuşun siyasette çok önemli bir unsur olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Reklamı Geç