Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE, SAHADA İŞDÜNYASI, STK’LAR VE HALKLA BULUŞUYOR..

Grup Başkanvekili Engin Altay,

Grup Başkanvekili Engin Altay, İl Başkanı Cemal Canpolat ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla saha çalışmaları yapan CHP Sancaktepe Örgütü, işdünyası, STK’lar, esnaf ve muhtarlarla buluştu. Yenilenen ilçe binasının açılışında partililere seslenen Başkan Alper Yeğin, 2019’u işaret ederek iddialı konuştu.

chp sancaktepe canpolat 5Hafta sonu Grup Başkanvekili Engin Altay ve İl Başkanı Cemal Canpolat ile milletvekillerinin de katıldığı yoğun tempolu bir programla Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi’de bir dizi saha çalışması gerçekleştiren CHP Sancaktepe İlçe Örgütü, gerek yaklaşmakta olan referandum gerekse yerel ve genel seçimlerde iddialı olduğunu vurguladı. Güne Sancaktepe İşadamları Derneği SANİAD’da kahvaltıyla başlayan CHP heyeti daha sonra ilçenin değişik bölgelerinde mahalle birimleri ve meclis üyelerinin saha çalışmalarına katıldı. Fabrika ziyaretleri yapan CHP heyeti, esnaf ve STK ziyaretleri de yaparak mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Yenilenen ilçe binasının açılışında da büyük coşku ve heyecan vardı. Grup Başkanvekili Engin Altay ve İl Başkanı Cemal Canpolat’ın yanı sıra PM Üyesi Hüsnü Süslü, Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ali Özcan eski milletvekili Kadir Gökmen Ögüt, İl yÖneticileri Yusuf Erciyas, Gamze Öztürk ve Hakkı Sağlam, Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk ve Meclis Üyesi Ali Duman katılanlar arasındaydı.

chp sancaktepe canpolat 3Açılışta sonra partililere hitap eden İlçe Başkanı Alper Yeğin, “2019’da Sancaktepe’de CHP’yi mutlak surette iktidar yapacağız” şeklinde konuştu. İddialı duruşlarındaki en büyük sermayelerinin güven ve inanç olduğunu kaydeden Yeğin, “Bizim sadece inanan insanlara ihtiyacımız var. Onu da sizlere baktığımda fazlasıyla görüyorum” dedi. Saha çalışmaları esnasında Sancaktepe halkının kendilerine her zamanki gibi umutla yaklaştığını ifade eden Yeğin, “Birbirimize olan bu güven ve inançla halkımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

chp sancaktepe canpolat 2CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da yaptığı konuşmada, “Şu an sizinle burada iken parlamentoda geçen bir kararla rejim değişikliği teklif edilmiştir. Öyle görünüyor ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik Cumhuriyete sahip çıkmak için Sancaktepe’de bütün İstanbul’da ve tüm Türkiye’de büyük bir seferberlik başlatarak yola çıkacağız. Bir büyük mücadeleye hazır olun. Bu mücadele Atatürk’ün hayal ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin var olmak ya da yok olmak için vereceği son mücadele olacaktır. Memleketin her bir metrekaresinde Cumhuriyeti savunarak 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyeti ters yüz etmek isteyenlere iyi bir şamar atacağız” dedi.

chp sancaktepe canpolat 1CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da coşku dolu bir konuşma yaptı. “Sabahtan beri Sancaktepe’deyiz. İşadamlarıyla kahvaltı yaptık. İşdünyası ve bölge halkının sorunlarını dinledik. Gördüğümüz manzara 15 yıldır bu ülkenin iyi yönetilemediğini gösteriyor” diye sözlerine başlayan Canpolat; “Güven ve istikrar diye diye bu memleketi kaosa ve uçurumun kenarına sürüklediler. İnsanımız kendi ülkesinde göçmen konumuna gelmiş. Sanayici ve yatırımcı kaçıyor. AB ile müzakere sürecinde davul zurna çalanlar şimdi kalkmış ‘ben seni tanımıyorum’ diyor. 15 yıl dış sermayeye hizmet edenler şimdi kalkmış milli olmaktan bahsediyorlar” dedi.

chp sancaktepe canpolat 77 Haziran’da milletin üzerine düşeni yaptığını fakat siyasetçiler olarak kendilerinin beceriksiz davrandıklarını ifade ederek özeleştiride bulunan Canpolat; “7 Haziran seçimlerinde siyesiler olarak bizler halkın mesajını yerine getiremedik. Gelinen noktada FETÖ’cülerle her türlü işbirliğini yapıp 15 Temmuz akşamında ise birbirlerine darbe yapmaya kalkıştılar ve olan yine bu ülkenin evlatlarına oldu. 8 defa milli eğitim müfredatı değişir mi bir ülkede? Değişirse işte sonucu; fizikte, kimyada ve matematikte 120 ülke arasında sonuncu olup çıkarız. AB ile, ABD ile, Irak ile, İran ile, kendi vatanında Kürtler, Aleviler ve solcular ile herkesle kavgalılar. Gerginlikle ülkeyi yaşanmaz hale getirdiler. Komşu komşusuyla selamlaşmaya korkuyor” şeklinde konuştu.

chp sancaktepe canpolat 6CHP Sancaktepe Örgütü Samandıra’daki bir mahalle temsilciliğinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi ve çeşitli yardımlar yapan özverili projesini takdire değer gördüğünü kaydeden Canpolat; “Sizleri bu halka dokunan başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. İl başkanlığımızdaki ilk toplantıda bu güzel projeyi diğer ilçelere de örnek gösterip uygulanmasını tavsiye edeceğiz” dedi. Yerel seçimlere de değinen Canpolat, ellerindeki anketlere göre İstanbul genelinde çok iyi bir yükseliş trendi sergilediklerini kaydetti ve “Sizler de Sancaktepe’de kiminle bu seçimi alacağınıza inanıyor iseniz kavga etmeden ve kişisel çekişmelere girmeden adayınızı belirleyin ve biz de sonuna kadar sizinle birlikte adayınızın arkasında duralım” dedi. Canpolat konuşmasının sonunda ise tüm partilileri ayağa davet ederek elele tutuşup kararlılık mesajı verdirdi.

chp sancaktepe canpolat 4

Reklamı Geç