Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Ümraniye A. Adayı Eyüboğlu, sahayı dolduruyor..

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, saha çalışmaları kapsamında; sivil toplum kuruluşları, esnaf ve iş insanları, kanaat önderleri ve ilçenin ileri gelenleriyle biraraya gelmeye devam ediyor. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye meclis üyesi de olan Eyüboğlu, bugüne kadar binlerce esnaf, hane ve STK ziyareti gerçekleştirdiklerini açıklayarak bu çalışmalardan elde ettikleri veriler ve halkın taleplerine göre çözüm ve çareler üretmeye çalıştıklarını kaydetti. Eyüboğlu, “Biz çalışacağız, Ümraniye kazanacak” dedi.

CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşla biraraya gelmeye devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, esnaf ve iş insanları, kanaat önderleri ve ilçenin ileri gelenleriyle sık sık buluşan Eyüboğlu, aday yapılması halinde seçimleri kazanacağına inandığını kaydederek; “Halkın iktidarını birlikte kuracağız ve Ümraniye’mizi yine siz halkımızla birlikte yöneteceğiz” diyor.

Yaptıkları saha çalışmalarına ilişkin bilgiler veren CHP Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, “2024 yerel seçimlerine yönelik saha çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Ümraniye Tepeüstü Mahallemizde bulunan Kastamonu Araç Çavuş ve Tavşanlı köyleri Derneğine (ÇA-TAV) ziyarette bulunduk. Dernek başkanımız kıymetli dostumuz Hikmet Kökten ve değerli yönetimi ile Kastamonu’lu hemşerilerimize misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Ümraniye’de önemli bir nüfus potansiyeline sahip olan Erzincan Altköy Derneği’nin daveti üzerine bir ziyaret programı gerçekleştiren Eyüboğlu, gençlerle bir araya geldi, hemşerilerin talep ve beklentilerini dinledi. Eyüboğlu,  “Dernek başkanımız kıymetli dostumuz Nazır Ağbulut ve tüm dostlarımıza misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Erzurumlu hemşerileri de ziyaret eden Eyüboğlu; “STK temsilcilerimizi, il ve yöre derneklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle Ümraniye Erzurum’lular Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanımız kıymetli dostumuz Erdal Yavuz ve dostlarla bir araya geldik. 2024 Yerel seçimlerine yönelik keyifli ve bir o kadar verimli istişarelerde bulunduk” dedi.

Eyüboğlu; “Ümraniye’mizde ikamet eden ve uzun yıllardır birlikte istişareler ettiğimiz, destekleriyle daima yanımızda olan Kıymetli Siirt’li hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin bizler olan güven ve teveccühe layık olmak için çok çalışacağız” dedi. Eyüboğlu, “Dudullu merkezde İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan meydan çalışmasını yerinde inceleyerek, yurttaşlarımızla ve esnaf dostlarımızla bir araya geldik. Yeni yıllarını kutlayarak hayırlı işler dileğinde bulunduk” dedi.

“Esnaf dostlarımızın ve yurttaşlarımızın bizlere olan güveni, sevgisi ve desteği çığ gibi büyümeye devam ediyor” diyen CHP Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, “Sözümüz söz, 31 Mart yerel seçimlerinde Ümraniye’mizde iktidar olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 30 yıllık hasret sona erecek. Daha mutlu ve gülen Ümraniye’mizin tüm kıymetli yurttaşlarını güzel günler bekliyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceğimiz Ümraniye için çok az zaman kaldı” dedi.

Reklamı Geç