Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DEĞİŞİM..

Hafta sonu 13. olağan

Hafta sonu 13. olağan kongresini gerçekleştiren CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda mevcut başkan Zeynel Kızılkaya ve ekibinin desteklediği aday Av. Hakan Kızılelma yeni ilçe başkanı seçildi.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde yapılan kongrenin divan başkanlığını CHP Milletvekili Müslüm Sarı yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu ile bütçe hesapları okunarak oybirliği ile onandı. İşletmesi İBB’den Ümraniye Belediyesi’ne devir olunan kültür merkezinin çalışmayan klimaları yüzünden sıcaktan bunalan partililer gün boyu zor anlar yaşadı. Kültür merkezinin klimalarının ilçe belediyesi tarafından bilinçli olarak açılmadığını söyleyen partililere cevap ‘İBB burayı devir ederken klimaları söküp götürdü” diyen kültür merkezi personelinden geldi. Partililerle kültür merkezi personeli arasında gerginlik yaşandı.

Kongre gününe kadar 4 adayın yarıştığı fakat salona Av. Hakan Kızılelma ile Gürsel Sarımaden’in aday olarak girdiği kongre çeşitli tartışmalara sahne oldu. Seçimler maddesinde ise iki aday Hakan Kızılelma ile Gürsel Sarımaden’in listeleri yarıştı. Aday konuşmalarında Hakan Kızılelma, Ümraniye ilçesinin son seçimlerde başarılı bir performans sergilediğini ancak bunun genel seçimleri kazanmaya yetmediğini, göreve seçilmeleri halinde daha çok çalışacaklarını kaydetti.

Gürsel Sarımaden de kimsenin adamı olmadan ve kimseye bağlı kalıp direktif almadan bir yönetim modeli ve sokakta örgütlenen bir siyasi çalışma sistemi kuracaklarını kaydetti. Yapılan seçimlerde mevcut ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya ve ekibinin desteklediği Av. Hakan Kızılelma, Gürsel Sarımaden’in almış olduğu 162 oya karşılık 217 oyla kazanan taraf oldu. Kongre sonrası bir teşekkür konuşması yapan yeni ilçe başkanı Av. Hakan Kızılelma, parti içi birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Reklamı Geç