Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE KILIÇDAROĞLU İLE İKTİDAR COŞKUSU..

Hafta sonu coşku dolu

Hafta sonu coşku dolu bir programa imza atan Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü üyeleri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istedikleri Kemal Kılıçdaroğlu’na kayıtsız şartsız tam destek açıklaması yaptılar. Önceki dönem ilçe başkanları Cafer Aktürk ve İbrahim Can Kıran, mevcut ilçe başkanlığının ivedilikle örgüt toplantısı yapması ve seçim heyecanını yükseltecek motivasyonu sağlaması gerektiği yönünde tarihi uyarılarda bulundular.

2023 seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu merak uyandırmaya devam ederken; hafta sonu coşku dolu bir program gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına tam destek açıklaması yaptılar. Kahvaltılı buluşmaya partililerin yoğun katılımı vardı. Ümraniye Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ali Kılıç, Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Av. Filiz Öztürk Çelik, Meclis Üyeleri Emine Eren, Şenol Berk, Aysun Şengül ve Cevdet Yılmaz, İBB İGDAŞ Danışmanı Cafer Aktürk, önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran’ın yanı sıra Ümraniye’de geçmiş dönemlerde siyaset yapmış birçok il ve ilçe yöneticisi programa katılan isimler arasındaydı.

CAFER AKTÜRK’TEN, ‘ACİL ÖRGÜT TOPLANTISI YAPILSIN’ ÇAĞRISI..

CHP Ümraniye ilçe yönetiminden ivedilikle örgüt toplantısı yapılmasının da talep edildiği programda konuşan CHP’nin eski ilçe başkanı ve 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adayı Cafer Aktürk, “Ülke adına çok zor bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bireysel beklenti ve hedefler bir kenara bırakılmalıdır. Zaman iç mücadele değil dış mücadele zamanıdır” dedi. “İlçe başkanı ve yönetimi biran önce ‘amasız’, ‘fakatsız’ tüm örgütü kucaklamalı ve ‘birlikte mücadele etme heyecanı’ duygusunu en üst seviyede yaşatmalıdır” diye uyarılarda bulunan Cafer Aktürk, şunları kaydetti:

“BAŞARILARA İMZA ATMIŞ KADROLARDAN YARARLANILMALI..”

“14 Mayıs seçimleri, telafisi belki de mümkün olamayacak tahribatlar yaratabilir. Bu nedenle her sandıkta bırakın bir kişi, iki kişi hatta en az 3 kişi olmalı. Bu sandık sorumluları parti militanı boyutunda sandıklara sahip çıkacak kişilerden seçilmelidir. 2017, 2018 ve 2019 seçimlerinde bunu başardık. Her okulda bir avukat görev alacak şekilde başarılara imza atmış ilçe kadrolarımız mevcut. Ümraniye tarihinde ilk defa 320 kişilik sandık başkanı görevlendirmesini başarmış kadrolarız. Bu arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerinden faydalanılmalıdır. Bizler bu süreçte elimizden gelecek her türlü katkıyı partimiz adına vermeye hazırız.”

“PSİKOLOJİK SAHA ÜSTÜNLÜĞÜ VATANDAŞA HİSSETTİRİLMELİ..”

“Sandık güvenliği yanında psikolojik saha üstünlüğünü de sağlamak zorundayız. İktidar yürüyüşünü sokakta her bir vatandaşımızın hissetmesi çok önemli” diyen Aktürk; “Millet ittifakının tüm bileşenlerinin ilçede ortak koordinasyon ile seçim sürecini yürütmesi elzem derecede önemlidir. Bu koordinasyon doğal olarak ittifakın motor gücü CHP yani CHP ilçe başkanı tarafından sağlanmalıdır. Bu ittifakın oluşturacağı bir seçim komisyonu ile seçim süreci yürütülmelidir. İlçe başkanı biran önce ittifakın diğer ilçe başkanları ile bir araya gelmeli ve birlikte çalışmanın koşullarını ortaklaştırmalıdır” dedi.

“15 MAYIS’TA KILIÇDAROĞLU’NA ‘SAYIN CUMHURBAŞKANIM’ DEMEK İÇİN ANKARA’DA BULUŞMAK ÜZERE..”

Cafer Aktürk, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu kutlu yürüyüşü Cumhuriyetimizin 100. yılında CHP iktidarı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ile taçlandırmalıyız. Altılı masanın göstereceği aday elbette adayımızdır. Ancak gönlümüzün adayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Verdiği mücadele nedeniyle annesinin ak sütü kadar hakkıdır. 15 Mayıs günü Kemal Kılıçdaroğlu’na Sayın Cumhurbaşkanım demek için Ankara’da buluşmak üzere…”

İBRAHİM CAN KIRAN: “HEYECANI YÜKSELTECEK MOTİVASYON ŞART..”

Toplantıda bir konuşma yapan Önceki Dönem CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran: “İlçe başkanını örgütü seçime hazırlamak ve heyecanını artırmaya yönelik motivasyon çalışmaları yapmaya davet ediyoruz. Sandık güvenliğini sağlamak için tüm örgüte çağrıda bulunmalıdır. Seçim çalışmalarında görev almak isteyen herkese alan açmalıdır. Seçime yönelik örgütün duygularını, düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşabileceği seçim gündemli örgüt toplantısı ivedilikle yapılmalıdır” dedi.

“BÜYÜK ATATÜRK’Ü BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN ANLAYACAĞIZ..”

“Vatanın bütünlüğü milletin istiklali tehlikededir. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır!” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ ü bugün anlamayacaksak ne zaman anlayacağız?” diye soran İbrahim Can Kıran; “Peki biz ne yapmalıyız? Bu koca denizde bir damla olmalıyız. Her damlanın diğeriyle birleşerek oluşturduğu su gibi vatan toprağının her köşesine can suyu olmalıyız. Karanlığa inat ışık olmalıyız. Aydınlatmadığımız köşe bucak kalmamalı” şeklinde konuştu.

“İSTANBUL İÇİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU SIRA BÜTÜN TÜRKİYE’DE..”

İbrahim Can Kıran sözlerini şöyle noktaladı: “Kendi çocuklarımız ile birlikte memleketimin tüm çocuklarının geleceği için, taşın altına elimizi hiçbir bahaneye mahal bırakmayacak şekilde koymak zorundayız. Bu yeni düzeni toplumun her katmanıyla ortak bir akılla tesis edebilmek için genel başkanımızın gece gündüz demeden uğraşarak kurduğu altılı masa ittifakının başarılı olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Elbette genel başkanımızın 13 cumhurbaşkanı adayı olması için var gücümüzle çalışacağız. İstanbul için her şey çok güzel oldu, Türkiye içinde her şeyin güzel olacağı günlere yaklaşmaktayız. Geliyor gelmekte olan.”

Programın sonunda marşlar eşliğinde coşan partililer ‘sana inanıyoruz’, ‘Gençlerin umudu Kılıçdaroğlu’ sloganları ile salonu inlettiler.

Reklamı Geç