Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’DEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYELERİ AK PARTİ’YE GEÇTİ..

Üsküdar’da geçen yıl CHP’den

Üsküdar’da geçen yıl CHP’den istifa eden 4 meclis üyesinden ikisi Köksal Durmuş ve Selahattin Kamışoğlu, Ak Parti’ye geçti. Katılım haberini Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir sosyal medya hesabından duyurdu.

Geçtiğimiz yıl partisinden istifa eden CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri Köksal Durmuş ve Selahattin Kamışoğlu, 5 ay sonra rozet takarak resmen Ak Parti’ye geçti. Katılım haberini sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti İlçe Başkanı Erdem Demir; “CHP’den istifa eden meclis üyeleri Köksal Durmuş ve Selahattin Kamışoğlu’nun Ak Parti ailemize katılımlarını gerçekleştirdik. Millete hizmetin adresi olmuş Ak Parti’mizi tercih eden ve aramıza katılan meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Partisi CHP’den istifa eden meclis üyelerinden bazıları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yaptıkları eleştirilerle gündeme gelmişlerdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, “Ak Parti Üsküdar ailemize katılan yeni arkadaşlarımıza ben de ‘Hoşgeldiniz’ diyorum” sözleri ile katılımların hayırlı olmasını diledi.

Reklamı Geç