Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’Lİ AKİF HAMZAÇEBİ’DEN MÜTEAHHİTLERE KOLAYLIK SÖZÜ..

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren İstanbul Müteahhitler Derneği İSMÜDER, yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesinde CHP’nin etkili isimlerinden Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi’yi ağırladı. CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, önceki dönem ilçe başkanı Murat Cirav ve Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım ile meclis üyelerinin de katıldığı müteahhitler buluşmasında Hamzaçebi önemli açıklamalar yaptı.

ismudercebi6Bölgenin önemli sorunlarından olan 2/B konusundaki çalışmalarıyla dikkat çeken CHP’li Hamzaçebi müteahhitlere yaptığı konuşmada; CHP iktidarında cep telefonundan otomobile, savunma sanayisinden tarıma kadar her alanda üreten ve ürettiğini hakça paylaşan bir Türkiye olacağının sözünü verdi.

ismudercebi1Kahvaltılı buluşmanın açılış konuşmasını yapan İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, iş dünyasının siyasilerden beklentisi olduğunu kaydederek; “Bugün de CHP’li Akif Hamzaçebi beyi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kendisini yakından takip ediyor ve başarılı bulduğumuz çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi. Müteahhitlerin başta yerel yönetimler olmak üzere çeşitli noktalarda ruhsat harcı dışında alınan kayıtsız paralar başta olmak üzere bir takım önemli sorunları olduğunu vurgulayan Cansızoğlu, “İnşaat sektörünün işinin kolaylaştırılması Türk ekonomisinin önünü açacaktır” dedi.

ismudercebi2Müteahhitleri yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm yasası hakkında da konuşan Hamzaçebi; “Kentsel dönüşümün vergiden muaf olması noktasındaki teklif veren ve bunun böyle olmasını sağlayan CHP’dir” dedi. Müteahhitlerin yerel yönetimler noktasında ruhsat harcı dışında alınan kayıt dışı paralar konusundaki serzenişine de yanıt veren Hamzaçebi, “CHP iktidarında böyle bir yanlışın derhal düzeltileceğinden hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

ismudercebi7Partisi CHP’nin üreten çiftçiye litresi 1.5 liradan mazot, emekliye yılda iki bayram ikramiye ve asgari ücretin 1.500 lira yapılması gibi taahhütlerinin toplumda büyük karşılık bulduğunu ifade eden Hamzaçebi; “Birer işveren olarak asgari ücret noktasında hiçbir endişeniz olmasın. Çünkü CHP iktidarında sizlerin omuzundaki vergi yükünü hafifleterek asgari ücretteki iyileştirmeyi yapacağız” dedi.

ismudercebi3

ismudercebi5

Reklamı Geç