Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li gençler Atatürk-2 filminde buluştu!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Atatürk-2 filmi büyük yansı uyandırmaya devam ediyor. Yüce önde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Gençlik Kolu üyesi yüzlerce bu son derece anlamlı ve bir o kadar duygu yüklü filmi hep birlikte izledi.

CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı’nın organizasyonu ile partili yüzlerce genç Atatürk-2 filminde buluştu. İlgiyle izlenen filmin ardından gençlere bir teşekkür konuşması yapan Gençlik Kolu Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Gürkan Kılıç, “Bu akşam son derce güzel ve anlamlı bir program oldu. Herkesin emeğine sağlık, geldiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Son derece anlamlı ve duygu yüklü bu filmde rol alan değerli kardeşimiz Ali Eren Bulut, bu akşam biraraya gelmemize de vesile oldu asıl teşekkürü kendisine yapıyoruz. Filmde de izlediğiniz gibi tekrardan bu gibi durumlar yaşamamak için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmamız lazım. Önümüzde bir yerel seçim var, elele, kolkola, gönül gönüle başaracağız” dedi.

Atatürk-2 filminde rol alan partili gençlerden Ali Eren Bulut de yaptığı konuşmada, “Tam 6,5 hafta Çanakkale’de kaldık ve çekimlerimiz oldu onun öncesinde ise Sivas, Sakarya, Samsun ve İstanbul’da bir çok sahnelerimiz oldu. Filmin galasına da gittik ve ödüllerimizi aldık. Bugün burada bu öncülüğü yapan gençlik kolu başkanımız Gürkan Kılıç’a siz değerli genç arkadaşlarımızı biraraya getirdiği için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç