Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li meclis üyeleri pası verdi, Başkan Poyraz golü 90’a taktı..

Çekmeköy Belediye Meclisi son

Çekmeköy Belediye Meclisi son oturumuna Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı 4. Dönem Adayı Ahmet Poyraz’ın konuşması damga vurdu. CHP’li üyelerin pasını gole çevirerek adeta 90’a takan Poyraz, “1 Nisan’da sizi belediyeye vatandaş olarak bekleriz” diyen CHP’li Zehra Hantaş Karaol’a, “İşte bu 0 ihtimal” yanıtını verdi. CHP’li üyelerin karşı çıkışına da Poyraz, “0 bile bir ihtimaldir, 0’dan da düşük. Bakın ben buraya ev ziyaretlerinden geliyorum. Sahayı görüyorum” dedi..

Bir dönemi daha geride bırakan belediye meclisleri bu hafta son toplantılarını yapıyor. Çekmeköy Belediye Meclisi de gündem maddelerinin olmadığı son oturumunu gurupların önerdiği çeşitli teklifler ve vedalaşma konuşmalarıyla tamamladı. Toplantıya katılarak meclis üyeleriyle helalleşen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı 4. Dönem Adayı Ahmet Poyraz’ın 31 Mart seçim sürecine ilişkin sözleri gündem yaratacak türden oldu.

Başkan Poyraz, “5 yıldır birlikte görev yaptığımız meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aldığımız tüm kararların ilçemiz için hayırlı olmasını diliyor, gayretleri, emekleri ve uyumlu çalışmalarından dolayı tüm meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Yine hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemde belki bir çok arkadaşımız bizimle birlikte bu çatı altında olmayacak ama bizlerin kapıları sizlere her zaman açık olacak” şeklinde konuşurken CHP’li Meclis Üyesi Zehra Hantaş Karaol’un, “1 Nisan’da sizi vatandaş olarak belediyeye bekleriz” sözlerine anında yanıt vererek, “İşte bu o ihtimal hatta 0 bile bir ihtimaldir 0’dan da düşük bir ihtimal. Bakın ben buraya hane ziyaretlerinden geliyorum. Sahayı görüyorum” demesi polemik konusu oldu.

Toplantının sonunda ise AK Parti’den CHP’ye iktidarı ve muhalefetiyle tüm meclis üyeleri bir dönemin son hatıra fotoğrafını hep birlikte verdi ve bir dönemi daha kapatmış oldu.

Reklamı Geç