Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN İSTANBUL’DAKİ TOKATLI MECLİS ÜYELERİ MEMLEKET TURUNDA..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlattığı günlerde Tokat’a gelişinin 103. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki Tokatlı ilçe belediye meclis üyeleri, bir dizi saha çalışması yaptıkları memleketlerine adeta çıkarma yaptılar. Aynı zamanda Tokatlı olan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin de eşlik ettiği meclis üyeleri, Tokat merkez başta olmak üzere; Pazar, Zile, Turhal, Reşadiye, Erbaa, Almus ve Niksar’da birçok etkinlik ve davete katılarak hemşerileriyle biraraya geldiler.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin önderliğinde düzenlenen CHP’nin İstanbul’daki Tokatlı meclis üyelerinin memleket çıkarmasına; CHP’nin Ümraniye Meclis Üyesi Şenol Berk, Avcılar Meclis Üyeleri İsmet Çelik, Sevgi Can Yeşilırmak ve Gözde Katıkçı, Ataşehir Meclis Üyesi İsmail Tan, Sancaktepe Meclis Üyesi Erdoğan Karip, Bakırköy Meclis Üyesi Mahir Çelik, Maltepe Meclis Üyesi Av. Durmuş Türk, Beykoz Meclis Üyesi Bahar Doğru, Silivri Meclis Üyesi Bilal Ermiş, Fatih Meclis Üyesi Nazmiye Akarslan Durgut, Kartal Meclis Üyesi Aysel Yücel ve Tuzla Meclis Üyesi Yasemin Kazan çalışma programına katılan isimler arasındaydı.

Programa Atatürk’ün Tokat’a gelişinin 103. yıldönümü şerefine düzenlenen yürüyüşle başlayan meclis üyeleri, bir hafta boyunca ilçeleri gezdi ve hemşerileriyle buluşarak vatandaşların talep ve beklentilerine yönelik incelemelerde bulundular. Köylerde üreticilerle biraraya gelerek ülkenin ekonomik gidişatı ve geçim derdine ilişkin sohbetler eden meclis üyeleri, Anadolu’dan çeşitli manzaralar gözlemlediler.

Zile Belediyesi’nin 7 yıl aradan sonra yeniden düzenlemeye başladığı ve bölge halkının yoğun ilgisi altında büyük coşkuyla gerçekleşen Kiraz Festivali’ne de katılan meclis üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ile hemşerileri tarafından sıcak ilgi altında karşılandılar. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın havaalanından karşılayarak birlikte Pazar ve Zile’de eşlik ettiği meclis üyeleri Zile Belediyesi’nin hizmete sunduğu TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkı ile bisiklet yolunun açılışına da katıldı ve tarihi Zile Kalesi’ni gezme fırsatı buldu. Meclis üyelerinin Zile temaslarında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da hemşerilerine eşlik etti.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, kendinden önceki 5 yıllık dönemde yapılmayan, 2019 seçim sonrası da pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştiremediği, Geleneksel Kiraz Festivali’ni 24 – 26 Haziran tarihleri arasında 3 gün süreyle yaparak, coşkuyla sonlandırdı. Birbirinden ünlü sanatçıların konser verdiği festivale milletvekilleri ve parti üst düzey yöneticiler de katıldı.

CHP Turhal İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma gecesine de katılan meclis üyeleri, Erbaa Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ile istişarelerde bulundular ve Keçeci Baba Türbesi’nde kesilen kurban adağı davetine katıldılar. Almus’ta Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan ve ilçe yetkilileri ile bir dizi temaslarda bulunan meclis üyeleri, bölgenin görülmeye değer turistik yerlerini de gezdi. Reşadiye’de Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret eden meclis üyeleri, bölgeye ilişkin çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular.

Gittikleri her ilçede esnaf ziyaretleri yapan, açılış programlarına katılan ve bölge halkıyla biraraya gelen meclis üyeleri, Tokat’ta Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gecesine de iştirak ettiler. Meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde bir sağlık sorunu yaşayan CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz’ü de evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İstanbul’a dönen meclis üyeleri memleket gözlemlerini ve bölge halkının durumunu raporlayıp kayıt altına alacaklar.

Reklamı Geç