Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çifci; “31 Mart akşamı Ataşehir’de çifte zafer kutlamaları var…”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, hem gazeteciler gününü kutladı hem de seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Hafta sonu Cumartesi günü belediye başkan adaylarının açıklanacağını kaydeden Çifci, 31 Mart akşamı hem İBB hem de ilçe belediyesini kazanarak çifte zafer kutlayacaklarını kaydetti..

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta planladığı ancak şehit haberleri yüzünden ertelediği 10 Ocak Gazeteciler Günü buluşması bu hafta gerçekleşti. Bölge yerel basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği kahvaltıda gazeteciler gününü kutlayan İlçe Başkanı Burak Çifci, seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Yerel basın mensupları ile seçim sürecinde sahada daha yoğun etkileşim ve iletişim halinde olacaklarını ifade eden Başkan Çifci, hafta sonu Cumartesi günü belediye başkan adaylarının açıklanacağını kaydederek; “Seçim akşamına kadar gece gündüz demeden ve nefes bile almadan sokakta çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un Ataşehir’li olmasının kendileri için bir şans ve avantaj olduğunu dile getiren Çifci, “31 Mart akşamı hem Ataşehir hem de İBB’yi kazanarak çifti zafer kutlamaları yapacağız” dedi. Muhalefet oldukları Ataşehir’de 15 yıldır mağduriyet yaşadıklarını kaydeden Çifci, “Tapu ve mülkiyet sorunundan imarına bu şehrin temel sorunlarına çözüm bulunamadı. Eskiden İBB’nin kendilerinde olmadığını mazeret gösteriyorlardı sonra İBB meclis çoğunluğuna sahip olmadıklarını öne sürdüler şimdi seçime 3 ay kalmış imar sorununa çözüm bulacaklarını söylemeye başladılar. 5 yıldır sesleri çıkmıyorken neden seçime 3 ay kala imar demeye başladılar” diye sordu.

Ataşehir’de hizmette ayrımcılık yapıldığını iddia eden Çifci, AK Parti’ye yüksek oy çıkan Ferhatpaşa gibi mahallelerin depo ve hangarlara çevrilerek kamyon trafiğine boğulduğunu söyledi. 1 Nisan’dan itibaren Ataşehir’de büyük bir hizmet ve yatırım seferberliği başlatacaklarını söyleyen Çifci, “İmar sorununu kökten çözeceğiz ve meydanları, parkları, şehir içi ulaşımı ve her yönüyle Atatşehir adına ve aslına yakışır bir yer haline gelecek” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç