Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

COŞKUN YILDIRIM, ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI..

Kongre süreci devam eden

Kongre süreci devam eden İYİ Parti’de İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun yeni dönemde aday olmayacağını ilan etmesinin ardından partinin kurucular kurulu üyesi Coşkun Yıldırım, göreve talip olduğunu açıkladı.

İstanbul’un 39 ilçesinde kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İl Başkanlığı, yeni dönemde değişime hazırlanıyor. Mevcut İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun aday olmayacağını ilan etmesinin ardından ismi ön plana çıkan partinin kurucular kurulu üyesi Coşkun Yıldırım, göreve talip olduğunu resmen açıkladı. İlçe teşkilatlarının yoğun katılımı ile il başkanlığında konuşan Yıldırım, İl Başkanı Buğra Kavuncu ve Kurucu İl Başkanı Ersin Beyaz’a teşekkür ederek; “Partimizin en zor zamanlarında üstlendikleri görevi hem layıkıyla yerine getirdiler, hem de büyüterek, güçlendirerek, geliştirdiler. Bundan sonra da görevlerini başarıyla ifa etmiş başkanlar gibi ben de partime, ülkeme hizmet etmek için İstanbul il başkan adayıyım” dedi.

Coşkun Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün üyelerimiz, arkadaşlarımız mücadele ederken, onların hem il teşkilatı, hem genel merkezimizle ilişkilerindeki koordinasyonu en iyi şekilde sağlayacağıma, kırıp dökmeden, insan kazanma odaklı bir yaklaşımla en kritik seçimlerde olgun bir yönetim sergileyeceğime inanıyorum. Cumhuriyetimiz bir asrı doldururken gelen seçimler, yakın tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır. Bu seçimlere girerken Türk Milleti’ne karşı sorumluluk hissi duyan herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır. İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli ve etkin bir göreve talip olurken, bu sorumluluk hissiyle hareket ediyorum” dedi.

“Bu bir makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değil; vazife, sorumluluk ve mücadele talebidir. Bu mücadeleye talibim” diyen Yıldırım, şunları kaydetti: “Partili arkadaşlarım beni tanıyor. Seçim süreçlerinde, kriz anlarında, karanlık günlerde nasıl davrandığımı, nasıl bir yaklaşım sergilediğimi biliyorlar. Nasıl devlet ölçeğinde makamların asıl sahibi milletse, parti ölçeğinde de asıl sahip üyelerimizdir. Vazife talebimi kıymetli partililerimizin takdirine arz ediyor, partimiz için en hayırlısının olmasını diliyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in çizdiği vizyonun en önemli bileşeni olan İstanbul teşkilatımızın varlığı, birliği ve başarıları daim olsun.”

COŞKUN YILDIRIM KİMDİR?

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Coşkun Yıldırım, 1964 yılında Erzican’da dünyaya geldi. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü tamamladı. İstanbul Üniversitesi’nde ‘Sosyal Yapı-Sosyal Değişim’ üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Yıldırım, gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Coşkun Yıldırım’ın, Erzincan Kültür Vakfı kuruculuğu ve mütevelli heyeti üyeliği ile Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı mütevelli heyeti üyeliği bulunuyor. Coşkun Yıldırım, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’de Kurucular Kurulu Üyeliği ve iki dönem de Genel İdare Kurulu üyeliğinde bulundu.

Reklamı Geç