Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK MİLLİ BİR SORUMLULUK NOKTASINA GELMİŞTİR..”

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği ASİAD Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yücel Yalçınkaya gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak; “Fetö, terörle mücadele, doğal afetler ve dış saldırılar sonucu çok büyük sınavlardan geçtik. İş Dünyası temsilcileri olarak içinden geçtiğimiz zor süreçlerde devletimizin, milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durduk. Özellikle ‘Yeni Türkiye Yüzyılı’ üretim, istihdam, uluslararası ticaretteki rekabet gücümüz ve ülkemizin gelecek yüzyıllara miras bırakacağı tam bağımsız Türkiye vizyonunun oluşması bakımından büyük öneme sahiptir” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, açıklamasında şunları kaydetti: “Bizler de vatanını ve milletini seven iş dünyası temsilcileri olarak böylesine önemli süreçlerde elimizi taşın altına koymayı bir sorumluluk olarak görüyoruz. Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği ASİAD olarak, gerek yurt içi ve gerekse yurtdışı tüm temsilciliklerimiz ve çözüm ortaklarımız ile birlikte ülkemizin kalkınma ve büyüme hamlelerini sonuna kadar destekleyeceğiz.

Son yaşanan Kahramanmaraş depreminde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Yaşadığımız depremin yaralarını saracak ve maddi kayıpları telafi edecek maddi güce sahibiz. İnanıyorum ki kısa sürede bunun da üstesinden geleceğiz.”

İş dünyasının ve STK’ların önde gelen isimlerinden Yücel Yalçınkaya; “ASİAD olarak üyelerimiz ve teşkilâtlarımızla yaptığımız istişareler sonucu 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti İstanbul 1. Bölge’den milletvekili aday adaylığımı ilân etmiş bulunmaktayım” dedi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın aday adaylığı seçim bölgesi olan Istanbul’da, memleketi Ordu’da ve sivil toplum kuruluşlarında büyük bir heyecan uyandırdı. Sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve düşünce kuruluşlarında büyük bir kitlesi olan Yücel Yalçınkaya’nın Ak Parti’nin aday listesinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Reklamı Geç